​Apple este cunoscută drept una dintre cele mai inovatoare companii. În 2007, Apple a revoluționat lumea telefoanelor, odată cu lansarea primului iPhone din istorie, și a definit noțiunea de smartphone. În ultimii 13 ani, compania a lansat mai multe modele de iPhone, diversificându-și oferta și încercând să aducă tehnologia în mâinile a cât mai mulți utilizatori.

​Top telefoane iPhoneFoto: Vodafone

Unul dintre cele mai mari avantaje pentru utilizatorii de iPhone este reprezentat de sistemul de operare. Fiind creat tot de Apple, ultima versiune de iOS vine simultan pentru toți utilizatorii, indiferent de modelul de smartphone. Lucrurile stau diferit pe Android, unde există un număr mare de producători care folosesc propria interfață. Iar Apple ia în calcul faptul că sistemul de operare trebuie să fie bine optimizat și pe un model mai vechi.

Astfel, foarte mulți utilizatori de iPhone rămân în ecosistemul Apple o perioadă lungă și aleg un upgrade la 1-2 ani, în funcție de prioritățile personale. Pentru utilizatorii care vor să-și cumpere un iPhone, există multe variante excelente în acest moment.

Care este cel mai bun iPhone, în funcție de nevoi și buget

Citește integral pe zoom.vodafone.ro