Achiziționarea unui smartphone nou nu trebuie să fie un proces dificil. Atâta timp cât ai o idee despre ce vrei cu adevărat, singurul aspect important la care trebuie să fii atent este cum poți obține un preț mai bun.

Cel mai bun pret la telefoaneFoto: Vodafone

Pentru că schimbarea telefonului este o etapă care reapare la un interval regulat, una dintre principalele tale priorități ar fi să te asiguri că obții un preț bun pentru bugetul tău, iar pentru asta trebuie să urmărești cu atenție câțiva pași:

Cumpără-l online Online

vei avea mereu mai multă flexibilitate, acces mai mare la informații importante despre device-ul tău, dar și un preț mai bun. Potrivit unui studiu realizat în luna noiembrie a anului trecut de către Retail Data Monitoring, prețurile din online pentru un produs ajung să fie mai mici cu 38% în medie față de ceea ce poți găsi în magazin, în cazul smartphone-urilor diferențele medii între online și magazin ajungând, în anumite cazuri, la 27 de procente.

De aceea, spre exemplu, la Vodafone ai garantat cel mai bun preț în online pentru telefoanele care te interesează, dar și mai multe modele din care poți să-ți alegi terminalul perfect pentru tine.

Compară telefoanele între ele

O altă cale prin care poți obține un preț mai bun pentru un smartphone nou este să faci puțin research înainte de a lua o decizie. Atunci când compari terminalele între ele, poți să descoperi modele surprinzătoare ale unor producători pe care nu i-ai luat în calcul până în prezent, dar care îți oferă specificațiile ideale pentru tine la un preț mai avantajos.

O cale prin care poți descoperi care este cel mai apropiat smartphone de nevoile tale este să urmărești review-uri la telefoane. Poți afla în cele mai mici detalii cum funcționează, cât de bună este camera, tips & tricks despre aplicații și sistemul de operare și avantajele care diferențiază fiecare terminal în parte.

Citește integral pe zoom.vodafone.ro