​Accesoriile pentru telefonul mobil au devenit la fel ca accesoriile pe care le folosim în viaţa de zi cu zi. De la șapcă până la genţi, de la ochelarii de soare până la ceas sau bijuterii. Nu mai există om care să folosească doar telefonul mobil, fără să aibă cu el diverse accesorii.

Accesorii smartphone Foto: Vodafone

Cum e o vacanță în care ajungi într-un loc minunat, însă nu mai ai baterie la telefon pentru a fotografia minunile din jurul tău? Ce faci în clipa aia? Fugi la o cafenea să rogi pe cineva să-ți încarce telefonul? Și dacă nu au încărcator fix pentru telefonul pe care îl ai, ce faci?

Sau dacă ești la volan, cam cât de utile pot să fie căștile cu handsfree, care au rolul extrem de important de a-ți spori siguranța, dar și de a te scăpa de riscul unei amenzi? Ca să nu mai vorbim de lucrurile care au devenit obligatorii când îţi cumperi un telefon. Și aici mă refer la carcasă, husă de protecție sau folia de ecran. Dai o grămadă de bani pe telefon și te zgârcești la protecția de ecran? Așa am facut eu la unul dintre telefonele achiziționate. După o săptamană, l-am scăpat pe jos și am regretat multă vreme faptul că nu aveam o folie pe ecran care putea să îl protejeze.

În articolul de astăzi o să vorbim fix despre asta: accesoriile de smartphone care îți super simplifică viaţa.

Bateria externă – Powerbank

Bateria externă – gadgetul ce ne scoate din multe situații-limită. Este perfectă pentru vacanță, festivaluri și diverse activități pe care le faci în aer liber, dar și pentru situații neprevăzute.

Citește integral pe zoom.vodafone.ro