HUAWEI Mate 40 Pro a fost lansat recent, iar Huawei nu a dezamăgit nici de această dată. Echipat cu cele mai performante tehnologii Huawei, noul vârf de gamă consolidează devotamentul Huawei față de inovație și hotărârea de a crea cel mai bun telefon Mate de până acum. Și nu e ușor ca an de an să aduci invație și perfomanță într-o piață extrem de competitivă. Dincolo de noutățile pe partea hardware și software, Mate 40 Pro revoluționează modul în care utilizatorii integrează smartphone-urile în viața lor datorită noii funcții Smart Gesture Control, care permite controlul total hands-free al dispozitivului.

Huawei Mate 40 ProFoto: Huawei Romania

Unitatea de procesare grafică GPU Mali-G78 24-core de pe HUAWEI Mate 40 Pro este cel mai puternic GPU văzut vreodată pe un dispozitiv Huawei. Aceasta oferă o performanță grafică avansată și o experiență audio-vizuală uimitoare. Datorită afișajului de 90 Hz și ratei de eșantionare tactilă de 240Hz, capacitatea de reacție este mai mare, iar motorul liniar oferă feedback haptic pentru a corespunde cu experiența vizuală.

Alimentând cel mai bun telefon Mate din toate timpurile, procesorul din seria Kirin 9000 este complet echipat pentru 5G și capabil să gestioneze cu ușurință calcule complexe și operațiuni multi-tasking. În plus, seria HUAWEI Mate 40 este echipată și cu o tehnologie a bateriei necesară pentru a ține pasul cu cerințele 5G, HUAWEI SuperCharge.

Feature-uri interesante

Pentru un dispozitiv mereu pregătit de acțiune, noua funcție dinamică Eyes on Display poate fi activată dintr-o privire, cu afișaje interactive, care pot fi personalizate și care găzduiesc toate informațiile de pe telefon.

Dar cum stă treaba cu funcția Smart Gesture Control? Păi exact ca un dirijor, poți să îți controlezi telefonul de la distanță, fără să îl atingi. Prin simpla plasare a mâinii deasupra dispozitivului, utilizatorul îl poate activa sau naviga pe telefon cu glisări la stânga, la dreapta, în sus și în jos. Pentru a răspunde la apeluri există și un gest de atingere în aer.

Pago și VirtualCards se alătură aplicațiilor disponibile în Huawei AppGallery

AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Pe lângă aplicațiile importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PROTV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online, avem și noile aplicații intrate de curând în AppGallery: Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd și George România.

Pago, o aplicația care îi ajută pe utilizatori să își gestioneze și să plătească toate facturile la utilități, simplu și rapid dintr-un singur cont și VirtualCards, ce îi ajută pe utilizatori să își pastreze toate cardurile de fidelitate în telefon, sunt noile aplicații proaspăt disponibile în AppGallery. Pregătit(ă) să le accesezi de pe ecranul noului telefon?

Rămâi conectat la universul Huawei AppGallery pe site sau pe Facebook