Black Friday a venit cu reduceri de până la 69% la telefoanele Huawei din shop-ul Vodafone. Printre smartphone-urile aflate la ofertă se numără și modele accesibile, dar și flagship-uri pe care le poți achiziționa acum la prețuri promoționale.

Oferte de Black Friday la telefoane HuaweiFoto: Vodafone

Huawei este printre cei mai populari producători de telefoane din lume, atât grație camerelor foto create în parteneriat cu Leica, dar și performanțelor bune per total pe care smartphone-urile le oferă.

Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021 vine cu câteva specificații impresionante, mai ales în ceea ce privește camerele foto. Avem patru camere pe spatele acestui telefon nou de la Huawei: Cameră macro 2MP, f/2.4, Senzor de profunzime 2MP, f/2.4, Cameră principală 48MP, f/1.8, Cameră Ultra-wide 8MP f/2.4. Camera principală are 8MP.

Noul Huawei P Smart 2021 are o baterie de 5.000 mAh, mare chiar și pentru standardele flagship-urilor, ceea ce înseamnă că nu vei rămâne fără baterie la finalul zilei. Iar dacă ai nevoie de încărcare rapidă, e bine de știut că Huawei aduce pe P Smart 2021 și fast charging-ul la 22.5 W.

Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite este un telefon mid-range cu design similar lui P30. Are un display de 6.15 inci, cu rezoluție 1080 x 2312p, un sistem triplu de camere pe spate, un procesor octa-core cu 4 sau 6 GB de RAM, ceea ce îl face o variantă solidă pentru cei care au nevoie de un smartphone accesibil și funcțional.

Citește integral pe zoom.vodafone.ro