HUAWEI MatePad T10 este o nouă tabletă care se alătură seriei MatePad T. Fiind o tabletă entry-level, este alegerea perfectă pentru toate vârstele și buzunarele, având un preț recomandat de 699 de lei. Versatilă, ultra portabilă și cu performanțe notabile, MatePad T10 devine un must buy pentru serile de browsing, binging sau pentru persoanele care lucrează remote și nu ar dori să depindă de un laptop care, de obicei, este destul de greu.

HUAWEI MatePad T10Foto: Huawei

Scurte detalii tehnice

HUAWEI MatePad T10 este concepută pentru a fi puternică și ultra-portabilă, având un procesor octa-core puternic și o baterie mare într-un corp subțire și ergonomic, pentru ca utilizatorii să o poată folosi de oriunde și oricând.

HUAWEI App Multiplier îi permite tabletei, atunci când este ținută în poziție orizontală, să afișeze două ferestre ale aceleiași aplicații. De asemenea, poți ajusta dimensiunea ferestrei din stânga și a celei din dreapta așa cum preferi; de exemplu, poți face scrolling pentru articolele pe care vrei să le cumperi online, în timp ce verifici în paralel detaliile de design în poze mărite, sau poți citi știrile având alături rapoartele de presă relevante, ca referință.

Sistemul de difuzoare duale asigură sunet simetric din ambele părți, pentru ca tu să te răsfeți într-o lume sonoră mai puternică și mai uniformă. Datorită tehnologiei HUAWEI Histen 6.1, de la frecvențe înalte, la frecvente medii rafinate și până la bass viguros, sunetul redă întocmai detaliile muzicale vibrante.

HUAWEI MatePad T 10 oferă un display HD, de tip wide open, cu diagonala de 9,7 inci, integrat discret într-un design elegant și compact. Datorită carcasei ușoare și portabile, poți aduce mai aproape aplicațiile, jocurile și clipurile tale preferate și poți porni într-o călătorie vizuală captivantă oriunde te-ai afla.

Magazinul HUAWEI AppGallery, echipat cu cele mai populare aplicații, sursa ta inepuizabilă de divertisment și productivitate

AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Pe lângă aplicațiile importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PROTV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online, avem și noile aplicații intrate de curând în AppGallery: Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd , George România, Storia și Lajumate.ro.

Dacă vrei să ai acces rapid la milioane de oferte imobiliare din toată țara, chiar din fața tabletei, aplicația Storia te așteaptă să o descoperi. Îți vine în ajutor cu funcționalități precum: localizare pe hartă, personalizarea fiecărei căutări folosind funcția "Desenează pe hartă", posibilitatea de a salva anunțurile favorite și de a avea un istoric în aplicație.

În plus, pentru momentele în care vrei să vinzi lucruri de care nu mai ai nevoie sau să cumperi obiecte la prețuri avantajoase, poți descărca aplicația Lajumate.ro din magazinul HUAWEI AppGallery. Dacă vrei să adaugi un anunț, o poți face simplu și rapid, prin completarea unui formular. În doar câteva minute, anunțul tău va fi vizibil în aplicație. De cealaltă parte, atunci când vrei să te bucuri de o sesiune de shopping online, poți naviga printre anunțurile disponibile în zece categorii diferite. Din fața ecranului wide open și HD al tabletei, experiența ta va fi una cât se poate de plăcută.

Rămâi conectat la universul HUAWEI AppGallery pe site sau pe Facebook.