WhatsApp îți permite să faci mult mai multe lucruri într-o conversație cu prietenii decât ai putea descoperi la prima vedere. Astăzi vorbim despre ele ca să vezi cum te poți bucura din plin de toate serviciile acestei aplicații de mesagerie.

WhatsAppFoto: Vodafone

Poți formata textul după bunul plac

Ca să ieși puțin din banal, WhatsApp îți permite ca mesajele pe care le trimiți să fie puțin diferite. Textele pot fi editate prin bold, italic sau chiar strikethrough, așa cum faci și în Word, spre exemplu. Ce trebuie să știi ca să poți beneficia ce această funcție este că textele pe care vrei să le trimiți ar trebui așezate într-un format special.

Pentru bold, textul din WhatsApp trebuie scris (*bold*), iar pentru italic, trebuie să îți plasezi textul în felul următor: (_italics_). În cazul în care vrei ca textul tău să fie tăiat cu o linie, tot ce trebuie să faci este să îl scrii în felul următor: (~strikethrough~).

Fă-ți mesajele să dispară

Recent, WhatsApp a dezvoltat un feature nou prin care îți va permite să ștergi mesajele după 7 zile de la momentul în care le-ai trimis. Tot ce trebuie să faci ca să te bucuri de această funcție este să accesezi opțiunea Disappearing Messages și să apeși pe On.

Ține cont însă că toate imaginile și clipurile pe care le-ai trimis în mesagerie vor rămâne salvate în device-ul destinatarului, așa că tot ce poți elimina complet este doar textul.

Scoate în față un mesaj ca să îl găsești mai târziu

Cum foarte mulți utilizatori folosesc WhatsApp atât pentru grupurile de muncă, dar și pentru comunicarea cu persoanele apropiate, deseori se întâmplă ca unele informații importante să se rătăcească prin sutele de mesaje trimise pe parcurs. Dacă vrei să salvezi unele mesaje ca să le poți găsi mai târziu, tot ce trebuie să faci pe smartphone este să apeși pe mesajul important pe care vrei să-l memorezi, iar apoi în ecran ți se va afișa o steluță. Apasă pe ea, iar mesajul va rămâne salvat în Starred Messages și vei putea ajunge foarte rapid la el mai încolo.

Citește mai mult pe zoom.vodafone.ro

Articol susținut de Vodafone