HUAWEI Mate 40 Pro, cel mai nou smartphone vârf de gamă Huawei și laptop-ul HUAWEI MateBook X fac un combo perfect datorită funcției Multi-screen Collaboration a Huawei Share. Începi să scrii niște notițe pe telefon și continui pe laptop. Fără întreruperi, fără copy paste, totul fiind nativ. Odată ce un smartphone este conectat la laptop-ul HUAWEI MateBook X, ecranul smartphone-ului este integrat în notebook cu o fereastră picture-in-picture.

Huawei MateBook XFoto: Huawei Romania

HUAWEI Mate 40 Pro, cel mai nou smartphone vârf de gamă Huawei

Unitatea de procesare grafică GPU Mali-G78 24-core de pe HUAWEI Mate 40 Pro este cel mai puternic GPU văzut vreodată pe un dispozitiv Huawei. Aceasta oferă o performanță grafică avansată și o experiență audio-vizuală uimitoare. Datorită afișajului de 90 Hz și ratei de eșantionare tactilă de 240Hz, capacitatea de reacție este mai mare, iar motorul liniar oferă feedback haptic pentru a corespunde cu experiența vizuală.

Procesorul din seria Kirin 9000 este complet echipat pentru 5G și capabil să gestioneze cu ușurință calcule complexe și operațiuni multi-tasking. În plus, seria HUAWEI Mate 40 este echipată și cu o tehnologie a bateriei necesară pentru a ține pasul cu cerințele 5G, HUAWEI SuperCharge.

HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI MateBook X - friendship forever

Așa cum spuneam, funcția Multi-screen Collaboration a Huawei Share permite o colaborare perfectă între smartphone-uri și PC-uri. Iar Mate 40 Pro și MateBook X sunt făcute parcă unul pentru celălalt, cu o integrare fluidă și răspuns rapid, indiferent pe care device decizi să lucrezi sau să te relaxezi.

Pe lângă transferul ușor al fișierelor cu drag-and-drop, această funcție permite computerului să deschidă și să editeze fișiere direct pe smartphone. De asemenea, Instant Hotspot oferă acces rapid la Internet prin tethering. Mai mult decât atât, în timpul pauzei de lucru, poți lua legătura cu familia și prietenii prin video sau audio, apelându-i direct de pe notebook.

În plus, HUAWEI MateBook X dispune pentru prima dată de un touchpad cu HUAWEI Free Touch. Touchpad-ul îmbunătățit oferă un spațiu extins pentru navigare și expresii creative și suportă feedback haptic complet pentru a oferi o experiență tactilă. Eticheta Huawei Share este acum integrată în touchpad, oferind acces ușor la funcția Multi-screen Collaboration.

Referitor la specs, HUAWEI MateBook X are o greutate de numai 1 kg și o înălțime de numai 13,6 mm, ceea ce îi oferă o portabilitate incredibilă.

Are un raport ecran-corp remarcabil, de 90%, iar modul în care vezi pe display depășește orice imaginație. Ecranul subțire cu tehnologie LTPS îți oferă o densitate mai mare de pixeli, în condițiile unui consum redus de energie. Ecranul 3K echipat în proporție de 100% cu gamă cromatică din spectrul sRGB oferă detalii clare și dinamice. Raportul de aspect de 3:2 este perfect pentru citit sau scris.

Difuzoarele puternice cvadruple și configurația de tip intervale de frecvență, îți oferă woofere cu efecte de bass profunde și rezonante, iar difuzorul de frecvențe înalte va reda cu claritate sunetele ascuțite. Cu două difuzoare integrate în tastatură, vei auzi sunetul 3D cum curge prin întregul dispozitiv.

HUAWEI MateBook X este dotat cu Intel® core™ de generație 10, procesor i5 și memorie de 16 GB, oferindu-ți posibilitatea de a face operațiuni de tip multi-tasking fără întreruperi și cu rapiditate. Iar cu sistemul îmbunătățit Wi-Fi 6, de mare viteză, beneficiezi de transmisie de până la 2,4 Gbps.

Ca un fine touch, mi s-a părut interesantă ideea cu camera care este integrată discret în tastatură și apare doar atunci când dorești.

AppGallery conține deja peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii internaționale: Dedeman și 7card, printre cele mai noi nume prezente în aplicație

Magazinul vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd, George România, Pago etc. Dedeman și 7card fiind ultimele intrate în AppGallery. Și procesul de integrare al aplicațiilor nu se oprește aici.

Rămâi conectat la universul Huawei AppGallery pe site sau pe Facebook