​​Cei dragi ție merită cele mai frumoase cadouri de sărbători însă, câteodată, ți se întămplă să rămăi în pană de idei? Recomandarea noastră este să fii mai atent la nevoile lor în această perioadă și să le faci cadouri surprinzătoare dar și utile! Așa că, dacă apelurile cu soția ta se întrerup când ți-e lumea mai dragă fiindcă nu a apucat să țină suficient telefonul la încărcat, dacă fratele tău e pasionat de social media însă nu poate surprinde conținutul pe care și-l dorește sau dacă ai vrea să îi vezi mai des pe părinții tăi în videocall-uri clare, atunci e momentul să faci cadou un smartphone de ultimă generație!

Reno4 LiteFoto: OPPO

Modelul OPPO Reno4 Lite îți oferă toate motivele să îl alegi:

1. Viteza de încărcare

Acest model a fost recent lansat pe piața locală și integrează multe tehnologii inovatoare dintre care una din cele mai importante este tehnologia de încărcare ultra rapidă, proprietară OPPO. Astfel, datorită acestei tehnologii unice de încărcare, pe 18W, soția ta va putea încărca noul ei smartphone Reno4 Lite în doar 5 minute și se va putea bucura de 2 ore de convorbiri telefonice neîntrerupte sau de o oră de urmărit clipuri pe Youtube.

2. Selfie-uri impresionante

Reno4 Lite este și telefonul ideal pentru portrete, datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe Inteligența Artificială: AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste. Mai mult, telefonul poate realiza și filmări cu fundalul blurat, datorită tehnologiei Dual Bokeh. Așadar, fratele tău poate crea video-uri creative aproape instant și, în plus, le poate monta datorită aplicației preinstalate SoLoop care vine cu o mulțime de efecte și chiar variante de fundal sonor.

3. Ușurința în utilizare

Este important de menționat că produsele OPPO sunt importate oficial pe piața din România, astfel că vei beneficia de garanție de la producător și de update-uri de soft constante. În plus, acestea funcționează sistemul de operare Color OS7.2, bazat pe Google Android 10, fiind extrem de intuitiv și ușor de utilizat chiar și pentru o persoană care nu este familiarizată cu tehnologia.

4. Prețul

Știm că anul acesta aspectele pragmatice au devenit foarte importante, așa că și prețul este un criteriu extrem de important de luat în calcul, însă, în cazul OPPO Reno4 Lite, raportul calitate preț este unul excelent. Comandă telefonul de aici.