Instalarea unei aplicații meteo pe telefonul tău cu Android este cea mai simplă modalitate de a fi mereu la curent cu prognoza meteo și starea vremii, indiferent unde te-ai afla. Aplicațiile meteo pentru Android reprezintă una dintre cele mai populare categorii din Play Store. Odată cu apariția smartphone-ului, fiecare dintre noi are acces la informații din orice domeniu în doar câteva secunde. Iar starea vremii ne influențează adesea planurile.

Cele mai populare aplicații meteo pentru AndroidFoto: Vodafone

Ce poate să facă o aplicație meteo bună? Pe lângă informațiile la care te aștepți de obicei, e foarte importantă și acuratețea datelor. Mai nou, sunt oferite și date cu privire la calitatea aerului și, în plus, poți activa notificările, astfel încât să fii mereu informat cu privire la schimbările care apar.

Aplicații meteo populare pentru Android

Popularitatea aplicațiilor meteo pentru Android nu înseamnă automat că acestea sunt potrivite și nevoilor tale. În primul rând, este important să știi exact de ce detalii ai nevoie, așa încât să o poți alege pe cea mai bună pentru tine.

Am strâns câteva dintre cele mai bune aplicații meteo pentru Android și aflăm împreună ce poate să facă fiecare:

The Weather Channel

Prima aplicație meteo pentru utilizatorii de Android de care vom vorbi este The Weather Channel, care este gratuită în magazinul de aplicații.

Această aplicație îți oferă informații despre temperatură în timp real, date despre viteza vântului și este utilă și pentru șoferi pentru care există detalii despre vizibilitatea în trafic, cu ajutorul radarului live.

The Weather Channel îți oferă date cu o mare acuratețe - ai acces la un radar local, poți primi notificări sau alerte de vreme severă și ai la un singur „tap” distanță prognoza meteo pentru următoarele 3 ore.

De asemenea, funcția de predicții pe următoarele 14 zile se poate dovedi foarte utilă în a-ți planifica o călătorie sau o ieșire la schi.

Aplicația meteo are și o versiune Premium Pro, care oferă acces exclusiv la informații suplimentare, precum și o experiență lipsită de ad-uri.

Citește mai mult pe zoom.vodafone.ro

Articol susținut de Vodafone