​Dacă sunteți nou în ceea ce privește aspiratoarele cu sac, poate fi destul de derutant să încercați să aflați dacă acestea se potrivesc sau nu casei și stilului dvs. de viață. Iată care sunt cele mai importante 4 motive pentru care să încercați aspiratoarele cu sac.

De ce sa alegi un aspirator cu sacFoto: eMAG

1) Performanță eficientă

Aspiratoarele ușoare cu sac au fost proiectate pentru a fi extrem de eficiente, făcând aspiratorul mai ușor pentru dvs. și mai ușor pentru mediu. Multe aspiratoare fără saci folosesc coșuri de ciclon - acestea necesită energie suplimentară pentru a funcționa, ceea ce înseamnă că aspiratoarele consumă mai mult din încărcarea bateriei, dacă sunt fără fir. Aspiratoarele cu sac păstrează praful și murdăria în textile, mai degrabă decât într-un coș de gunoi - acest lucru îl ajută să își mențină puterea de aspirație în timp și oferă performanțe optime de curățare. Dacă aspirația este menținută ridicată, este nevoie de mai puțin timp pentru a termina curățenia, decât în cazul aspiratoarele cu aspirare redusă și, prin urmare, utilizează mai puțină energie. În general, acest lucru înseamnă că aspiratoarele cu sac sunt mai eficiente din punct de vedere energetic. Acest lucru le oferă, de asemenea, o durată de viață mai lungă, făcându-le mai ecologice.

2) Accesibilitate

Să fim sinceri, sacii nu au cea mai bună reputație. În trecut, erau destul de scumpe și aproape imposibil de găsit. Uitați de plimbatul pe culoarele supermarketurilor, căutând saci. Aceștia sunt acum disponibili pentru cumpărare online. Sunt, de asemenea, incredibil de accesibile, cu pachete de 10 sau 15 saci. Mai mult, pot fi livrate acasă în doar câteva zile, facilitând curățenia.

3) Întreținere redusă și ideală pentru persoanele alergice

Unul dintre cele mai bune aspecte ale unui aspirator cu sac este că nu există filtre de întreținut. Unele aspiratoare au filtre care necesită curățare o dată pe lună sau care trebuie înlocuite în timp, când se uzează. Cu aspiratoarele cu sac, pur și simplu scoateți sacul odată ce este plin ( rezistă mai mult decât ați crede) și îl înlocuiți cu unul curat. Fiecare sac acționează, în esență, ca un filtru, prinzând murdăria și praful, astfel încât va fi curățat de fiecare dată când utilizați unul nou. Sacii cu trei straturi au fost special concepuți pentru a fi rezistenți la rupere, astfel încât sunt mai puțin susceptibili în a se rupe în timpul utilizării sau schimbării. Acest lucru face ca curățarea să fie mai igienică, ceea ce este perfect pentru casele cu copii. Sacii captează murdăria și praful în interiorul celor 3 straturi, minimizând riscul unui nor de praf, atunci când sunt schimbați. Acest lucru este perfect pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece acele grămezi de praf sau bucăți de polen (da, poate chiar ridica particule mici precum polenul) sunt păstrate în saci. Sacii oferă, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă simți mai curat - nimeni nu vrea să se gândească la murdăria care scapă înapoi în casa lor, după ce și-au petrecut timpul aspirând totul. Acest lucru este valabil pentru păr, polen și acarieni - toate lucrurile pe care ați prefera să le păstrați în siguranță în sac. Chiar mai bine, nu este nevoie să vă aspirați din nou casa sau să curățați din nou coșul de gunoi din bucătărie, deoarece există un risc mai mic de nor de praf sau orice fel de deversare de resturi.

4) Mai durabil

Sacii aspiratoarelor acoperă interiorul recipientelor de murdărie. Acest lucru protejează aspiratorul însuși de acumularea de murdărie, pe care o conțin resturile menajere. Gândiți-vă la toate lucrurile pe care le aspirați într-o săptămână, de la mâncare vărsată, la păr și praf. Un aspirator cu sac evită, din fericire, acest tip de uzură. Aspiratoarele fără sac nu au niciun strat care să le protejeze recipientele de murdărie, ceea ce înseamnă că este mai probabil să se înfunde în timp. Aspiratoarele cu sac nu se deteriorează în acest fel, deci pot continua să funcționeze la un nivel optim mult mai mult timp și nu vor fi necesare înlocuiri la fel de repede.