​Așa cum am anunțat, Huawei a deschis un magazin online unde poți cumpăra simplu și rapid produsele preferate sau poți beneficia de reduceri importante la toate categoriile de dispozitive. Pentru a răspunde și mai bine nevoilor utilizatorilor, compania a introdus acum și posibilitatea plății în rate fără dobândă pentru laptop-uri și seria de ceasuri WATCH 3.

HUAWEI WATCH 3 ProFoto: Huawei

Huawei CBG România introduce opțiunea de plată în rate fără dobândă clienților magazinului online www.HuaweiStore.ro. Astfel, deținătorii de carduri de credit Alpha Bank, BRD Bank, Banca Transilvania Star BT și Garanti Bank pot achiziționa laptop-uri, sau seria de ceasuri WATCH 3, cu plata în rate fără dobândă. Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să selecteze produsul dorit, să-l adauge în coș, să parcurgă pașii până la completarea informațiilor privind plata cu cardul și, după introducerea datelor cardului bancar, sistemul de plată va detecta tipul de card folosit și va afișa opțiunea de selectare a modalității de plată: integral, în 3 sau 6 rate fără dobândă.

Huawei Online Store

Huawei Online Store conține toate categoriile de dispozitive proprii - smartphone, PC & tablete, wearables și audio - și este special creat pentru a fi mereu conectat cu universul Huawei și a avea acces în permanență la produsele și ofertele speciale.

Clienții www.HuaweiStore.ro vor beneficia de livrarea gratuită a produselor comandate, posibilitatea de plată în numerar la livrare, fără taxe adiționale, înlocuire și retur gratuit în maxim 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.

Seria WATCH 3 disponibilă pentru plata în rate fără dobândă

Cele mai noi produse Huawei, seria WATCH 3, beneficiază, pe lângă oferta avantajoasă de bundle cu HUAWEI FreeBuds Pro pentru HUAWEI WATCH 3 Pro Classic la prețul de 1.999 lei, dar și pentru HUAWEI WATCH 3 Pro Elite la prețul de 2.499 lei, si cu HUAWEI FreeBuds 4i pentru versiunile HUAWEI WATCH 3 Active și Classic, la prețul de 1.699 lei, și de posibilitatea de plată în rate fără dobândă.

Noua serie HUAWEI WATCH 3 aduce consumatorilor un design elegant uimitor și în același timp, caracteristici inteligente și îmbunătățite, cu o experiență a utilizatorilor impecabilă oferită de HarmonyOS 2. Acestea sunt concepute pentru o viață de zi cu zi cât mai elegantă și confortabilă. Gama de smartwatch-uri flagship HUAWEI WATCH 3 este prima care oferă apeluri eSIM, măsoară temperatura pielii și, în plus, dispune și de o autonomie a baterie de până la 21 de zile în Modul Ultra.

Gama de laptop-uri Huawei poate fi achiziționată în rate fără dobândă

HUAWEI MateBook D15, echipat cu procesor Intel® Core™ i3, laptop-ul cu cel mai avantajos preț din oferta Huawei, de 2.499 lei, poate fi achitat acum și în rate fără dobândă. MateBook D15 asigură o experiență de top în ceea ce privește munca pe mai multe platforme și dispozitive, datorită funcției avansate Huawei Share. Cu un ecran FullView foarte subțire, de doar 5,3 mm, și un raport ecran-corp impresionant de 87%, MateBook D15 este unul dintre cele mai mici, ușoare și performante laptopuri de 15,6 inci și are un nivel ridicat de portabilitate, fiind perfect pentru munca sau studiul de oriunde.

Articol susținut de Huawei Consumer BG