Noul telefon de la Huawei, nova 9, abia a fost lansat și se anunță a fi un device foarte interesant, un best buy potrivit raportului calitate-preț. Cu o cameră foto principală de 50MP, un design elegant și ultra-ușor (doar 175 grame) și o baterie care se încarcă full în doar 38 de minute, nova 9 se poziționează puternic ca un produs must-have pentru cei care sunt în căutarea unui telefon nou.

HUAWEI nova 9 promoție pentru precomenzi Foto: Huawei Consumer BG

Nova 9 a fost lansat oficial pe 21 octombrie și este disponibil pentru precomandă până pe data de 31 octombrie. La fiecare precomandă plasată, veți primi alături de telefon și căștile FreeBuds 4, la un preț de 2.499 lei.

nova 9, un smartphone potrivit fiecărui utilizator

Designul elegant și ultra-ușor, camera puternică, performanța de top și durata lungă de viață a bateriei sunt doar câteva dintre elementele care fac din HUAWEI nova 9 un dispozitiv excelent.

Camera foto

Datorită sistemului Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de 2MP și o cameră macro de 4cm, nova 9 poate fi alegerea perfectă pentru pasionații de fotografie sau creatorii de conținut video.

În plus, nova 9 oferă caracteristici extinse de filmare 4K, cum ar fi înregistrarea continuă față/spate, stabilizare video AIS și Night Selfie Video.

Baterie

Bateria este unul dintre punctele forte ale telefonului. Mai exact, puterea sa de încărcare. Este nevoie de doar 15 minute pentru a încărca bateria la 53% și 38 de minute pentru o încărcare completă, datorită suportului 66W HUAWEI SuperCharge.

Design

Chiar dacă HUAWEI nova 9 are o baterie mare și ecran lat, rămâne ultra-ușor, cu o grosime de numai 7,77 mm și o greutate de aproximativ 175 gr. Ecranul performant este curbat și are o rată de refresh de 120Hz. Telefonul poate fi comandat în două culori: starry blue și negru.

Mai multe informații și specificații despre nova 9 aici

Toate aplicațiile tale preferate sunt pe nova 9, prin intermediul AppGallery

AppGallery este magazinul de aplicații dezvoltat de Huawei, unde utilizatorii pot găsi peste 143.000 de aplicații, dintre care 2.500 sunt locale.

În România, 2.5 milioane de utilizatori sunt înregistrați în AppGallery, iar 11.5 milioane de persoane folosesc produsele și serviciile Huawei. Printre cele mai căutate aplicații în AppGallery sunt cele de Social Media, de banking și aplicațiile de shopping.

Dacă în articolul precedent v-am spus ce aplicații din categoria banking se găsesc în AppGallery, de data aceasta vă menționăm câteva dintre cele mai importante aplicații de shopping pe care le puteți instala: OLX.ro, Lajumate.ro, Okazii.ro, DEDEMAN, Cel.ro, elefant.ro, HomeZZ.ro, CarZZ.ro, Amazon Shopping, Browse Deals Easy sau AliExpress.

În procesul de instalare al aplicațiilor de shopping, la fel ca în cazul celorlalte aplicații, AppGallery asigură cel mai înalt nivel de verificare pentru protejarea datelor sensibile și confidențialitatea utilizatorilor. Cei care instalează aplicații trebuie să știe că informațiile cu caracter personal - cum ar fi datele biometrice - nu vor fi niciodată procesate în afara dispozitivelor HUAWEI, oferind utilizatorilor un control complet asupra datelor sale personale. EMUI permite utilizatorilor să controleze accesul utilizării respectivei aplicații. Un alt aspect important constă în faptul că toate datele utilizatorilor sunt anonimizate și stocate local, corespunzând regiunii fiecărui utilizator.

Magazinul de aplicații AppGallery a avut o creștere constantă, cu peste 20% anual, iar în acest moment are peste 550 de milioane de utilizatori activi lunar, la nivel global.

Accesează AppGallery de pe noul telefon nova 9 și descoperă toate categoriile de aplicații!

Articol susținut de Huawei Consumer BG​