Samsung, lider mondial în tehnologie, a anunțat astăzi lansarea unei noi serii de smartphone-uri premium, Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra, și când nu credeam ca lucrurile pot deveni mai bune, Unpacked ne-a surprins și cu cea mai mare, mai avansată și mai versatilă tabletă Galaxy creată vreodată: Galaxy Tab S8. În articolul de mai jos vă povestim ce ne-a impresionat la Unpacked, care sunt specificațiile produselor și cum arată noile gadgeturi de la Samsung.

Unpacked: Ce ne-a impresionat la noile produse SamsungFoto: Samsung

Galaxy S22 și S22+

Noile Galaxy S22 și S22+ sunt două gadgeturi care impresionează cu camerele foto dinamice cu procesare inteligentă, dar și cu design-ul surprinzător, îndrăzneț și în linie cu demersurile din zona sustenabilității.

Dacă vreți să faceți poze spectaculoase noaptea, nu mai trebuie sa căutați: Galaxy S22 și S22+ oferă cea mai inteligentă cameră Samsung de până acum și poate să surprindă și cele mai mici detalii, chiar și în întuneric.

În timpul înregistrării video, noua funcție de Auto Framing 2 detectează și poate cuprinde până la 10 persoane în cadru, ajustând automat focalizarea camerei, astfel încât toți subiecții camerei să se vadă clar. Ambele dispozitive sunt alimentate de tehnologia avansată VDIS, care minimizează vibrațiile, astfel încât imaginile să fie perfecte chiar și în mișcare.

Cu primul procesor de 4nm existent vreodată pe un smartphone Galaxy, noile gadget-uri de la Samsung vă pot însoți fără probleme atât la activitățile din timpul jobului, cât și în timpul liber, pentru poze impresionante de pe pârtie până la serii de binging pe un ecran ideal.

Atât Galaxy S22, cât și S22+sunt echipate cu un display Dynamic AMOLED 5 2X adaptiv de 120Hz, conceput pentru cele mai bune experiențe de gaming și vizionare. Indiferent dacă utilizatorii preferă display-ul premium de 6,1 inci al lui Galaxy S22 sau pe cel al lui Galaxy S22+, de 6,6 inci, fiecare ecran este construit cu tehnologia inteligentă Vision Booster care ajustează automat afișajul în funcție de lumina ambientală și îmbunătățește contrastul de culoare, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de cea mai bună vizualizare posibilă a conținutului.

O altă noutate este reprezentată de parteneriatul Samsung cu Google, datorită căruia utilizatorii pot rămâne mereu conectați, putând să se bucure de partajarea live Google Duo pentru a vizualiza, împreună cu prietenii, fotografii din Galerie sau pentru a-și nota informațiile, în cadrul unei întâlniri cu colegii de muncă, pe Samsung Notes - chiar și de la distanță.

Seria Galaxy S22 este securizată prin intermediul puternicei platforme de securitate Knox Vault de la Samsung, care include un procesor și memorie, ambele foarte bine securizate, izolând complet datele sensibile, precum parolele, datele biometrice sau cele pentru Blockchain din sistemul de operare principal al telefonului.

Galaxy S22 și Galaxy S22+ sunt disponibile pentru precomandă începând cu 9 februarie pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine.

Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra redefinește experiența mobilă prin îmbinarea celor mai bune funcții Galaxy din seriile Note și S.

Pentru fanii Note este important de știut că Galaxy S22 Ultra aduce toate specificațiile pe care userii le îndrăgeau la predecesorul său: de la funcții de creativitate și productivitate până la putere și performanță sau S Pen-ul său.

Galaxy S22 Ultra este cel mai puternic telefon Samsung, seria S, de până acum și vine cu un S Pen încorporat, care este mai receptiv și mai rapid. CU ajutorul acestui S Pen incorporat, Galaxy S22 Ultra depășește statutul de telefon și oferă serilor o experiență mobilă completă.

Galaxy S22 Ultra este echipat cu un senzor de pixeli de 2,4um - cel mai mare senzor de pixeli realizat de Samsung vreodată, permițând lentilelor camerei să capteze mai multă lumină și date, optimizând iluminarea și detaliile clipurilor video. În plus, obiectivul avansat Super Clear Glass de pe Galaxy S22 Ultra ajută utilizatorii în realizarea videoclipurilor mai fluide și mai clare pe timp de noapte.

Galaxy S22 Ultra este construit pentru cele mai productive zile de lucru. Acest model face parte din prima serie de Galaxy S care beneficiază de cel mai nou procesor de 4nm, alimentând cea mai avansată procesare AI și ML de la Samsung. De asemenea, dispune de Wi-Fi 6E, de până la două ori mai rapid decât Wi-Fi 6. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se pot bucura de performanțe de neegalat în interacțiunea cu cele mai utilizate aplicații, indiferent dacă este vorba de gaming, streaming sau muncă.

Galaxy S22 Ultra va fi disponibil pentru precomandă, împreună cu o pereche de Galaxy Buds Pro, începând cu 9 februarie pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine.

Galaxy Tab S8

Dacă mai aveați nevoie de alte motive ca sa rămâneți impresionați de Unpacked, Galaxy Tab S8 este exact cireașa de pe tort. Noua serie Galaxy Tab S8, în care se regăsesc atât Galaxy Tab S8 și S8+, cât și prima tabletă Tab S8 Ultra, are un hardware sofisticat și o performanță puternică, pregătite să vă însoțească acolo unde aveți nevoie: la muncă, în concediu sau acasă.

“Galaxy Tab S8 Ultra oferă cea mai premium experiență dintre toate tabletele Galaxy de până acum. Cu afișajul Super AMOLED extins de 14,6 inchi și rata de reîmprospătare de 120 Hz, se mândrește și cu cele mai subțiri rame de până acum, cu 6,3 mm pentru un raport optim între ecran și corp, oferind o experiență cu adevărat captivantă.”

Seria Galaxy Tab S8 dispune de o baterie inteligentă, concepută să reziste o zi întreagă. Vă poate ajuta să distribuiți conținut foarte rapid și sigur cu Galaxy 5G vă oferă cel mai rapid procesor de până acum dintr-un Galaxy Tab.

Noile capacități de înregistrare 4K ale Galaxy Tab S8 Ultra vă permit acum să capturați videoclipuri clare și captivante atât cu camera din spate, cât și cu camera frontală ultra-wide. Creatorii de conținut și streamerii pot captura ușor tutoriale online și jocuri, folosind funcția Selfie Video 15 care acum este încorportă în Samsung’s Screen Recorder.

Seria Galaxy Tab S8 va fi disponibilă pentru precomandă începând cu 9 februarie, ora 17:00 și va fi lansată oficial pe 25 februarie, începând cu anumite piețe, inclusiv SUA, Europa și Coreea. Utilizatorii care precomandă Galaxy Tab S8 Ultra vor primi noua tastatură Book Cover 29, iar cei care comandă Tab S8+ sau Tab S8 vor primi câte o tastatură Book Cover Slim. Samsung Care+, serviciul dedicat de asistență pentru produse Samsung care acoperă daune în caz de accidente, reparații și multe altele, va fi disponibil pentru Galaxy Tab S8.

Unpacked nu a dezamăgit și a lansat astăzi gadgeturi concepute pentru a oferi userilor experiența completă, indiferent de cum vor să se bucure de smartphone-ul sau de tableta lor.

Imagini de la lansare puteți vedea aici: https://fb.watch/b3IEfXOFkh/

Articol susținut de Samsung