​Find X5 Pro, cel mai nou flagship al celor de la OPPO, are toate premisele să devină telefonul preferat al celor care pun preț pe productivitate, independență și performanță. Toată lumea știe că trăim în secolul vitezei, nu mai avem răbdare cu multe lucruri, avem nevoie de portabilitate și libertate de mișcare.

OPPO Find X5 ProFoto: OPPO

Din acest motiv, primul lucru care mi-a sărit în ochi la specificațiile noului vârf de gamă de la OPPO a fost timpul de încărcare: 50% în doar 12 minute. Fix cât să savurezi o cafea în pauza de muncă, departe de rețelele sociale sau e-mails. Și da, Find X5 Pro este disponibil în România la toți partenerii OPPO.

Hai să vedem câteva detalii despre performanțe.

Find X5 Pro - performanță la superlativ cu noul procesor Snapdragon de generația a 8-a

Find X5 Pro va fi echipat cu noul procesor Snapdragon 898, iar alături de cei minim 8gb de ram disponibili pe variantele standard, telefonul nu va avea probleme în a rula orice aplicație, având deschise altele în background. Un lucru foarte important pentru mine, de altfel. Nu suport atunci când am mai multe aplicații deschise și sunt nevoit să tot fac switch între ele, telefonul pe care îl am să “agațe” sau mai rău, să se blocheze cu totul.

Camere

Probabil vorbim de una dintre cele mai perfomante camere care există pe un telefon. Prin modul Ultra Night Video, poți să tragi cadre în 4k (30/60fps) chiar și în condiții de lumină scăzute.

Vine echipat cu 3 camere pe spate. Prima cameră este de de tip ultra-wide, cu un senzor de 50mp de la Sony (IMX 766) și o apertură f/2.2. A doua cameră este echipată tot cu un senzor Sony de 50MP, de tip wide, cu apertură f/1.7. Cea de-a treia cameră de pe spate are un senzor de 13MP, apertură f/2.4, fiind de tip tele, pentru pozele de detaliu.

Mai trebuie să menționez că Find X5 Pro vine cu un stabilizator al imaginii pe 5 axe, fiind primul telefon care are această funcție, iar lentilele din sticlă ajută la eliminarea cu până la 77% a aberațiilor cromatice care pot apărea în poze sau filmări.

Design

Find X5 Pro este un telefon elegant, bine construit. Arată și se simte premium. Spatele telefonului este ceramic, mult mai rezistent decât clasica sticlă. Ajută mult și la disiparea mai rapidă a căldurii, ajutând și mai mult la menținerea performanțelor telefonului indiferent de ce task-uri avem de făcut pe el. Are o rată IP68 de etanșeitate, ceea ce înseamnă că rezistă la expunerea la apă și praf.

Ecran

Dotat cu un ecran curbat AMOLED de 6.7 inci, capabil să reproducă o rezoluție WQHD + (adică peste 1 miliard de culori), telefonul Find X5 Pro va face ca orice film sau poză văzute pe ecran să arate așa cum trebuie, cu culori cât mai apropiate de realitate.

Baterie

Cu o capacitate de 5.000 mAh și încărcare SuperVooc, X5 Pro este companionul perfect pentru sesiunile lungi de muncă, binging sau gaming. Suportă 80W încărcare, asta însemnând că poate ajunge la 50% în doar 12 minute, iar la 50W va ajunge la 100% în doar 47 de minute.

Mai multe detalii despre Find X5 Pro sunt disponibile pe pagina OPPO.

Articol susținut de OPPO