​​Suntem înconjurați de ecrane și de cele mai multe ori, ochii noștri pot fi afectați pe termen lung din cauza folosirii lor. Lumina albastră a ecranelor a fost găsită “responsabilă” pentru diverse afecțiuni ale ochilor, pentru unele tulburări de somn, stări de anxietate și alte afecțiuni. Din acest motiv, producătorii de telefoane au fost printre primii care au implementat tehnologii pentru a reduce această lumină albastră.

​Tu cum ai grijă de ochii tăi? HUAWEI MateBook D 15 prezintă tehnologia Eye Comfort ModeFoto: Huawei Consumer BG

Huawei a făcut un pas mai în față și a dotat laptop-urile din gama MateBook cu tehnologia Eye Comfort Mode. Practic, prin această tehnologie (vorbim atât de parte soft, cât și de hardware) optimizează constant balansul de alb și “temperatura” culorii. Eye Comfort se regăsește și pe laptopul HUAWEI MateBook D 15 (AMD edition).

Și să nu uităm, tehnologia Eye Comfort Mode de la Huawei a fost certificată de institutul TÜV Rheinland ca fiind foarte eficientă în reducerea emisiilor de lumină albastră.

HUAWEI MateBook D 15: ultra-slim, portabil, performant

MateBook D15 este un laptop extrem de portabil, ușor, cu un design premium și chiar dacă prețul este unul mediu, pe partea de hardware stă foarte bine și are o mulțime de dotări, similare ca la laptopurile din vârfurile de gamă.

Corpul este unul full metal, adăgând un plus la eleganță și durabilitate. Ecranul, așa cum spuneam, dotat cu tehnologia de reducere a luminii albastre, Eye Comfort Mode, îți oferă o experiență unică și imersivă de utilizare. Rezoluția este una FullHD (1920x1080px), având un raport corp - ecran de 87% (marginile ecranului sunt foarte subțiri, doar 5.3mm).

Are doar 1,63kg și o grosime de doar 16,9mm. Așadar, D 15 este laptopul ideal pentru cei care vor mobilitate și nu vor să își rupă spatele cărând un device.

HUAWEI MateBook D 15 vine dotat cu procesorul AMD Ryzen 7 5700U, ce îmbunătățește performanța generală, astfel încât să petreci mai puțin timp așteptând și mai mult timp lucrând. Componenta grafică, Radeon Graphics, va face experiența de editare a videoclipurilor și fotografiilor mult mai fluidă.

Ca să mai accentuez și mai mult portabilitatea laptopului HUAWEI MateBook D 15, menționez faptul că acesta are un încărcător de tip USB-C de 65W, care îți poate oferi până la 2 ore de utilizare cu o încărcare de doar 15 minute. Și da, suportă și Super Charge pentru telefonul tău.

Era să uit, HUAWEI MateBook D 15 are deblocare pe amprentă, ca să nu mai stai să bagi parole atunci când îți intră laptopul în sleep mode.

Concluzie

HUAWEI MateBook D 15 are grijă de ochii tăi prin tehnologia Eye Comfort Mode, iar alături de ultra portabilitatea sa, D 15 devine o opțiune serioasă pentru a fi următoarea ta achiziție. Mai multe detalii găsești pe Huawei Store.

Articol susținut de Huawei Consumer BG