Te grăbești să ajungi la o întâlnire importantă și constați că nu ai baterie la telefon - este, poate, unul dintre cele mai frustrante momente. Știi că bateria nu o să te țină nici măcar până ajungi la destinație, dar nici nu ai timp să îl încarci. Pentru cei pe care bateria telefonului îi ia mereu prin surprindere, așa cum pățesc și eu adesea, e posibil să existe o rezolvare. Modelul HONOR Magic4 Lite 5 G impresionează prin tehnologia inovatoare SuperCharge de 66W, care permite încărcarea bateriei de la 0 la 50% în doar 15 minute și până la 81% în 30 de minute. Cât de fain este asta? :)

HONOR Magic4 Lite, primul telefon cu tehnologie de încărcare rapidă SuperCharge Foto: HONOR

HONOR, brandul de tehnologie care s-a lansat oficial pe piața din România în luna mai 2022, a anunțat disponibilitatea noului smartphone HONOR Magic4 Lite 5G, parte din seria emblematică HONOR Magic4, cu rame super înguste, al cărui ecran oferă o experiență de vizionare și gaming imersivă. Dar hai să aprofundăm puțin.

Ecranul HONOR FullView de 6,81 inchi - partnenerul ideal pentru vizionarea filmelor și gaming

Fiind dotat cu un ecran HONOR FullView de 6,81 inchi, care afișează 16,7 milioane de culori, telefonul oferă utilizatorilor o experiență realistă de vizionare și devine partenerul ideal pentru vizionarea filmelor, derularea fotografiilor din galerie sau pentru jocurile pe telefon împărtășite cu prietenii.

Cu performanțe îmbunătățite și o experiență mai cursivă de derulare, HONOR Magic4 Lite 5G permite o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz, care oferă o experiență de vizionare și gaming extrem de imersivă.

Productivitate întreaga zi oferită de bateria durabilă și încărcătorul SuperCharge HONOR de 66W

Modelul este echipat cu baterie de 4800 mAh, ce oferă până la 16.8 ore de explorare a platformelor de socializare, 12.8 ore de utilizare a aplicațiilor video sau 25.6 ore de apeluri audio, toate cu o singură încărcare, devenind dispozitivul perfect pentru cei care au nevoie de o performanță îmbunătățită a bateriei pentru a-și duce ziua la bun sfârșit.

HONOR Magic4 Lite utilizează tehnologia inovatoare de încărcare cu fir HONOR SuperCharge de 66W, alimentând dispozitivul de la zero la 50% în doar 15 minute și de la zero până la 81% în doar 30 minute. Astfel, utilizatorii HONOR își vor putea alimenta rapid dispozitivele și se vor putea bucura de divertisment nelimitat, chiar și în timpul deplasărilor.

Productivitate maximă cu tehnologia 5G prin procesorul Qualcomm Snapdragon 695 5G

Telefonul este unul dintre primele smartphone-uri din industrie echipate cu Snapdragon® 695 5G, un procesor avansat de 6 nuclee susținut de GPU Qualcomm Adreno™ și de procesorul Qualcomm Kryo™ 660, ducând astfel tehnologia 5G la nivel global, promovând productivitatea și jocurile captivante.

Mai mult, noul model este echipat cu HONOR RAM Turbo (8GB+2GB), o tehnologie HONOR care convertește o parte din memoria flash în RAM, ceea ce înseamnă că un spațiu de 8GB RAM poate fi extins la 10GB RAM. Această tehnologie este posibilă prin comprimarea aplicațiilor și proceselor ce rulează pe fundal atunci când utilizatorii schimbă aplicația folosită, asigurându-se că aceștia pot prelua un apel video, pot scrie un mesaj, în timp ce aplicațiile rulează în continuare pe fundal.

Cameră triplă pentru capacități excepționale de fotografiere și filmare video

HONOR Magic4 Lite are un design al camerei simetric unic, evocând un sentiment de echilibru și armonie. HONOR Magic4 Lite 5G se mândrește cu o cameră triplă puternică de 48 MP, care conține o cameră Bokeh Sensing de 2 M și o cameră Macro Sensing de 2 M cu bliț LED, care, împreună, le permit utilizatorilor surprinderea imaginilor uimitoare.

Funcția Dual View Recording, ideală pentru tinerii creatori de conținut

De asemenea, smartphone-ul poate realiza înregistrări video 1080P, cu o rezoluție de 1920*1080 pixeli. Noul telefon dispune de funcția Dual View Recording, care permite utilizatorilor să înregistreze simultan două perspective diferite folosind atât camera frontală, cât și camera principală din spate. Ideal pentru creatorii de conținut începători, Micro Movie Mode oferă o soluție de editare simplă și fără întreruperi, care îmbină automat filmările video, fără a fi necesară utilizarea aplicațiilor terțe.

HONOR Magic4 Lite este disponibil în trei culori fascinante: Titanium Silver, Midnight Black și Ocean Blue.

Pentru mai multe informații, puteți vizita magazinul online HONOR pe www.hihonor.com/ro.

Articol susținut de HONOR