Huawei a lansat noul MateBook D16, un laptop care poate fi descris în trei cuvinte: performanță, design și productivitate. În urma pandemiei, s-au schimbat destul de multe lucruri, iar unul dintre ele a fost reevaluarea modului de a munci. Multe persoane și mulți angajatori au rămas în continuare adepții lucrului de acasă, iar majoritatea companiilor au trecut într-un sistem hibrid.

HUAWEI MateBook D16Foto: Huawei Consumer BG

Atunci când lucrezi într-un sistem hibrid, portabilitatea echipamentului este un aspect foarte important. Nu este o plăcere să cari după tine, pe drumul dintre birou și casă, un laptop foarte greu, de mai multe ori pe săptămână, pentru că efortul este unul considerabil.

În plus, mulți dintre noi am fost nevoiți să ne amenajăm un birou acasă, iar primul lucru de care ne-am lovit a fost lipsa spațiului. Pentru mulți, varianta clasică de a avea un desktop nu este soluția optimă, întrucât amenajarea unui monitor adițional doar pentru a ține pasul cu multitudinea de sarcini de la muncă ar ocupa destul de mult spațiu.

Inevitabil, avem nevoie de portabilitate și optimizare de spațiu. Venind în întâmpinarea nevoii utilizatorilor de a avea un laptop performant și totodată elegant, care să poată fi transportat oriunde fără prea mare efort, Huawei a lansat MateBook D16. Acest laptop este dispozitivul ideal, fie că lucrezi de acasă, fie că lucrezi în sistem hibrid, reunind standarde de calitate care pot mulțumi până și cei mai exigenți dintre utilizatori.

Ecranul "gigant" al noului MateBook D16

Dispunând de ecranul mare FullView de 16 inch, HUAWEI MateBook D16 oferă suficient spațiu pentru lucru și facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan. Acesta a moștenit designul cu ramă subțire al seriei MateBook D, asigurând un spațiu de lucru mai mare pe ecran, permițând vizualizarea mai ușoară a graficelor, clipurilor video sau documente.

În situațiile în care trebuie să gestionezi mai multe prezentări PowerPoint, mai multe pagini web sau mai multe tabele, nu va mai trebui să intri dintr-o fereastră în alta, pentru că vei putea ține mai multe ferestre deschise în același timp, la care să ai acces dintr-o singură privire.

Huawei a introdus un ecran mare de 16 inch într-un șasiu în care alți producători pot integra de obicei ecrane de doar 15,6 inch, mărind zona vizibilă a ecranului, dar nu și dimensiunea corpului. Așadar, avem un ecran mare, dar fără a avea un laptop greu.

HUAWEI MateBook D16 are un corp metalic ușor și greutate similară cu cea a laptopurilor tradiționale de 15,6 inch. Astfel, îl poți lua cu tine oriunde dorești - la birou, la cafenea, la plajă, în parc - fără să te confrunți ulterior cu dureri de spate.

Performațele laptopului MateBook D16

HUAWEI MateBook D16 este alimentat de un procesor Intel Core H-Series, de generația a 12-a, cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale și unitate SSD de mare viteză, care gestionează perfect și eficient scenarii de utilizare complexe și multitasking, cum ar fi analiza datelor, compilarea codurilor și nu numai.

Devine mult mai ușor să vizualizezi conținutul, mulțumită zonei de afișare mai mari. Iar partea cea mai bună? Nu trebuie să îți iei rămas bun de la calitate și performanță, deoarece caracteristicile acestui laptop îl fac să funcționeze la cel mai înalt standard.

În plus, cu acest nou model de laptop, experiența de utilizare devine și mai eficientă, datorită gestionării fișierelor pe mai multe dispozitive și a funcției de căutare AI, care permit transmiterea mai ușoară a fișierelor între computer, smartphone și tabletă, depășind barierele de partajare a datelor între dispozitive.

Așadar, dacă ești în cătarea unui noi laptop, unul care să fie performant, ultra portabil și cu un design premium, HUAWEI MateBook D16 poate fi alegerea corectă, întrunind toate aceste calități.

Descoperă mai multe despre acest laptop pe http://www.huaweistore.ro.

Articol susținut de Huawei Consumer BG