​Pasionații de gadget-uri se pot bucura de acum de un nou telefon care se anunță un must-have în perioada următoare. Noul HUAWEI nova 10 Pro are mai multe elemente care îl fac de neratat pentru iubitorii de tehnologie, combinând designul elegant cu performanța unei camere frontale impresionante, dar și cu o capacitate de încărcare super rapidă și performanțe deosebite în zona gaming-ului.

HUAWEI nova 10 Pro - elegant, fluid, puternic Foto: Huawei

HUAWEI nova 10 Pro - elegant, fluid, puternic

Ce putem remarca de la început la noul HUAWEI nova 10 Pro este textura sa mult mai catifelată și strălucitoare, prin îmbunătățirea noului design Star Orbit Craft. Mai exact, HUAWEI nova 10 Pro are o grosime de 7,88 mm și cântărește 191 g, păstrând un echilibru perfect între performanță și designul ușor de ținut în mână. Noul smartphone vine în varianta de culoare Starry Silver, completând designul auriu Star Orbit Ring, ceea ce îi conferă utilizatorului senzația de rafinament, dar și în varianta de culoare premium Starry Black, mai discret, dar elegant.

Dintre specificațiile tehnice, trebuie menționat faptul că HUAWEI nova 10 Pro vine cu un spațiu de stocare internă fie de 128GB, fie de 256GB și 8GB RAM.

Cameră ideală pentru vlogging

Datorită capabilităților de autofocus îmbunătățite ale camerei frontale duble, HUAWEI nova 10 Pro poate comuta în mod inteligent focalizarea pe diferite subiecte, iar funcția Showcase Focus permite ca subiectele să fie afișate clar chiar și în vlog-urile filmate în interior. În plus, se pot utiliza mai multe camere ale smartphone-ului pentru fotografierea simultană, acesta oferind o experiență de fotografiere multi-cameră, prin utilizarea camerei frontale duble, a camerei frontale și a celei principale, precum și fotografiere imagine în imagine.

În cazul fotografiilor și videoclipurilor realizate în aer liber, cu câmpuri largi de vizualizare, utilizatorii au la dispoziție autofocusul dual al camerei frontale, astfel că pot surprinde peisaje și pot filma cu ușurință videoclipuri cu zoom de 0,7X~5X.

Pentru filmarea subiectelor cu camera principală, HUAWEI nova 10 Pro vine cu funcția Follow Focus care fixează și urmărește subiectul filmat. Chiar dacă acesta este fixat temporar, focalizarea va rămâne în continuare pe el când va reapărea în cadru.

Seria nova 10 vine și cu aplicația Petal Clip pentru crearea de clipuri video cu un singur click, ce include fotografierea în mișcare, stabilizare video, gradarea culorilor, captarea audio și tehnologii de editare, pentru realizarea de vloguri.

Beneficiile AppGallery

Cu HUAWEI nova 10 Pro vei continua să te bucuri de AppGallery - un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core permite integrarea aplicațiilor pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai fluidă.

Aflată în top trei piețe de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale sub forma a 18 categorii - de la navigație și transport la știri și social media. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global, dintre care 43 de milioane în Europa.

Peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au înregistrat pentru a se alătura Alianței dezvoltatorilor Huawei, ceea ce a dus la integrarea a peste 216.000 de aplicații cu HMS Core la nivel global.

Numărul de aplicații HMS a crescut în 2021 cu un procent impresionant de 147%, iar asta cel mai probabil se datorează faptului că AppGallery este ușor de folosit, intuitiv și rapid, iar utilizatorii au multe opțiuni de alegere.

Cei care se află în căutarea unei modalități de a instala serviciile Google, aceștia pot accesa Gspace, un magazin de aplicații disponibil pe AppGallery care oferă acces ușor la cele mai populare aplicații Google, dar și la altele, precum Uber sau Spotify.

Încărcare ultrarapidă cu noul mod Turbo - telefon încărcat complet în doar 20 de minute

Noul smartphone duce ideea de încărcare rapidă la un nou nivel cu HUAWEI SuperCharge de 100 W, vine echipat în premieră cu noul mod Turbo, depășind limitele consumului de energie pentru încărcare instantanee. Ce înseamnă acest lucru pentru utilizator? Că pentru a-și încărca telefonul cu până la 60% este nevoie de doar 10 minute, iar pentru o încărcare completă - doar 20 de minute.

Ce mai atrage la noul telefon HUAWEI nova 10 Pro este faptul că nu se încălzește deloc, dispunând de răcire cu lichid VC Ultra-Generation, care asigură disiparea căldurii cu viteză și uniformitate.

O plăcere să îl folosești - din noul ecran al lui nova 10 pro nu vei mai dori să îți ridici privirea. Culorile și detaliile sunt absolut spectaculoase - noul smartphone Huawei poate reda 1,07 miliarde de culori, are o rată de refresh de până la 120 Hz și o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz, pentru o experiență de utilizare mai fluidă în activitățile zilnice, navigarea web sau alte interacțiuni.

Fotografii state of the art - prima camera frontală din industrie cu autofocus și unghi ultra-larg de 60 MP

Însă poate cel mai important lucru pe care trebuie să îl știți despre nova 10 Pro este că deține o cameră frontală impresionantă, care bifează o serie întreagă de premiere în industrie.

În primul rând, este prima cameră frontală cu autofocus și unghi ultra-larg de 60 MP din industrie, care acceptă un unghi larg de 100 de grade și calitate video 4K, oferind o rezoluție și o sensibilitate la lumină excelente. Mai mult, camera frontală pentru portrete de 8 MP, o altă premieră în industrie, dispune de zoom optic 2X și zoom digital de până la 5X, extinzând limitele percepției umane și oferind cea mai bună experiență de portret close-up.

În plus, HUAWEI nova 10 Pro dispune și de prima cameră frontală din industrie cu AF instantaneu și detecție în patru faze (QPD), în care fiecare pixel este dedicat fotografierii și focalizării. Față de un obiectiv cu autofocus obișnuit, aceasta promite o creștere cu 30% a vitezei de focalizare, ceea ce îmbunătățește cu 119% rezoluția imaginilor realizate cu unghi larg. Astfel, grație camerei pentru portret close-up și autofocusului pe subiectul principal, rezoluția portretelor în prim-plan este acum cu 150% mai mare.

Compoziția cadrului XD Fusion îmbunătățește fotografia mobilă în fiecare scenariu: fotografii cu iluminare frontală, iluminare din spate și HDR cu expunere multiplă, pentru a obține efecte bokeh delicate, ajutând utilizatorii să surprindă portrete close-up clare, de înaltă calitate.

Și asta nu este tot. Camera principală a modelului HUAWEI nova 10 Pro vine cu un sistem Ultra Vision Photography de 50 MP. Spre deosebire de un senzor obișnuit, acesta adoptă matricea filtrelor de culoare RYYB Huawei, pentru un aport de lumină cu 40% mai mare. În plus, acceptă AF instantaneu și detecție în patru faze, alături de tehnologia zero shutter-lag (ZSL), care oferă fotografii ideale în medii cu lumină scăzută, precum și funcția AI Snapshot pentru a surprinde fiecare moment.

Cum am caracteriza, deci, noua lansare Huawei în materie de smartphone-uri? Un telefon care se simte catifelat în mână, fluid, cu un ecran spectaculos, care se încarcă complet în doar 20 de minute, cu care poți face fotografii perfecte din orice fel de unghi, inclusiv din mișcare - un must-have în perioada următoare.

HUAWEI nova 10 Pro poate fi achiziționat în România la prețul de 2999 lei.

Articol susținut de Huawei