Dacă încă nu ești hotărât ce cadou ai vrea să primești perioada următoare, HUAWEI WATCH GT 3 SE este o idee cu care nu poți da greș. Fie că îl pui pe lista pentru persoanele dragi sau îl păstrezi doar pentru tine, noul smartwatch din categoria wearables de la Huawei vine cu caracteristici pe care le poți întâlni doar la ceasurile premium: încărcarea wireless și o autonomie de 2 săptămâni a bateriei.

HUAWEI WATCH GT 3 SE: un smartwatch cu o autonomie de 2 săptămâni și încărcare wireless, o caracteristică a ceasurilor inteligente premiumFoto: Huawei

HUAWEI WATCH GT 3 SE îmbină utilul cu plăcutul și te ajută să obții un randament bun în activitățile sportive pe care le desfășori, fiind în același timp și un accesoriu unic și elegant.

De ce ar trebui să alegi HUAWEI WATCH GT 3 SE?

HUAWEI WATCH GT 3 SE are un aspect sport, tineresc, cu linii elegante și contururi inspirate din grila mașinilor sport. Acesta este disponibil în două culori: Graphite Black și Wilderness Green.

Ecranul Corning Gorilla Glass AMOLED de 1,43 inch al ceasului se află deasupra unei carcase adâncite de 35,6 g, aceasta fiind realizată din polimer durabil și bine consolidat, pentru a oferi o potrivire confortabilă fără efort.

Fie că vrei să îți fie partener în antrenamentele zilnice și în călătorii sau accesoriu la evenimentele speciale, HUAWEI WATCH GT 3 SE este dispozitivul ideal.

Smartwatch-ul dispune de asemenea de mii de fețe de ceas, inclusiv unele personalizabile. Astfel, utilizatorii își pot crea fața de ceas fie după o fotografie existentă în telefonul mobil, fie în funcție de ținuta în care sunt îmbrăcați zi de zi. Ceasul identifică elementele din fotografia ținutei utilizatorului și culorile acesteia, punând în evidență diferitele stiluri și încadrându-se în diverse scenarii.

Durata de viață a bateriei: 2 săptămâni

HUAWEI WATCH GT 3 SE duce mai departe moștenirea ceasurilor anterioare din seria GT, oferind o durată de viață remarcabilă a bateriei, de două săptămâni, alături de încărcarea wireless și cea inversă, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de plimbări sau activități sportive fără a avea grija descărcării bateriei.

Dispozitivul deține o baterie de mare capacitate și algoritmi inteligenți de economisire a energiei pentru a rezista mai mult timp între încărcări, susținând în același timp monitorizarea sănătății la un nivel înalt și interacțiuni îmbunătățite cu aplicațiile. Capacitatea bateriei ceasului este de 451 mAh, astfel încât poate susține două săptămâni de purtare continuă, depășind performanțele unor dispozitive similare.

Încărcarea wireless, o caracteristică a ceasurilor premium

HUAWEI WATCH GT 3 SE suportă, de asemenea, și încărcarea wireless, un lucru care se întâlnește de obicei doar la ceasurile inteligente premium. Acesta utilizează un suport de încărcare wireless fără contacte metalice, eliminând orice risc de disconfort sau pericol. Ceasul poate fi chiar încărcat invers, de un telefon HUAWEI, ori de câte ori este nevoie, scutind utilizatorii de deranjul de a purta un încărcător la ei.

Peste 100 de moduri de antrenament și 18 programe de nivel profesionist.

HUAWEI WATCH GT 3 SE se poate transforma în antrenorul personal al utilizatorilor, având peste 100 de moduri de antrenament, cu 18 programe de nivel profesionist, de la alergare, ciclism, înot, triatlon și alpinism. Ceasul este rezistent la transpirație, ceea ce oferă un confort sporit pentru utilizator.

HUAWEI WATCH GT 3 SE este, de asemenea, echipat cu un plan de ajustare dinamică inteligentă, care este axat pe indicele capacității de alergare (RAI) și pe nivelul de antrenament. În plus, sunt afișate date profesionale, cum ar fi nivelul de oboseală, indicele de antrenament, presiunea de antrenament aerobic/anaerobic, pentru a ajuta utilizatorii să își analizeze propria stare și să facă ajustări ale planului de antrenament pentru a-și îmbunătăți rezultatele. Ceasul poate fi utilizat chiar și pentru a crea planuri personalizate de antrenament, în funcție de obiectivele și regimul de fitness.

HUAWEI WATCH GT 3 SE, partener în monitorizarea sănătății

Smartwatch-ul de la Huawei monitorizează ritmul cardiac cu precizie, fie că alergi, înoți sau faci sărituri cu coarda. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei HUAWEI TruSeenTM 5.0+ cu opt canale și a structurii sale eficiente și ușoare.

Tehnologia TruSleep™ 3.0 nouă și îmbunătățită monitorizează somnul cu o precizie remarcabilă, inclusiv detectarea mișcărilor rapide ale ochilor (REM) și a mișcărilor non- rapide (NREM), monitorizarea ciclurilor de somn și calcularea procentelor stadiilor de somn. Astfel, este ușor ca utilizatorii să își evalueze calitatea somnului și să beneficieze de o gamă largă de sugestii bazate pe date specifice.

Aplicația Huawei Health poate urmări chiar și sforăitul și vorbitul în somn cu ajutorul microfonului telefonului, pentru o monitorizare cu adevărat completă a somnului.

HUAWEI WATCH GT 3 SE este compatibil cu orice tip de smartphone, inclusiv cu Android și iOS. Prin descărcarea aplicației HUAWEI Health, toate funcțiile de monitorizare ale ceasului sunt disponibile pentru utilizatori, de pe orice sistem de operare.

Compatibilitatea puternică a HUAWEI WATCH GT 3 SE cu orice tip de smartphone nu se reflectă doar în suportul diverselor funcții de bază, cum ar fi monitorizarea sănătății și a performanțelor sportive, durata lungă de viață a bateriei, apelurile prin Bluetooth etc., ci și în adaptarea funcțiilor precum planul de alergare personalizat cu planul de ajustare dinamică inteligentă și Healthy Living Management.

Articol susținut de Huawei