Perioada sărbatorilor de iarnă este cea mai frumoasă perioadă din an, dar poate fi, în același timp, și cea mai stresantă pentru cei care nu sunt atât de inventivi în privința cadourilor pentru persoanele dragi sau pentru cei cărora timpul nu le permite să alerge prin magazine în căutarea cadoului perfect. Huawei îți vine și de această dată în ajutor și îți oferă un Crăciun plin de premii surprinzătoare și reduceri, oferit de Huawei Store, astfel încât cei dragi să primească un cadou perfect, potrivit cu nevoile lor. Și nici măcar nu trebuie să te deplasezi.

Oferte surprinzătoare la produsele Huawei, ideale de pus sub bradFoto: Huawei

Campania de Crăciun 2022 include multiple reduceri, pachete, produse cadou și cupoane. Toate aceste oferte sunt disponibile, în perioada 8-31 decembrie, în magazinul online Huawei Store.

Printre cele mai importante telefoane, care se află în campania de reduceri dedicată iarna aceasta, se numără nova 9 SE, un model extrem de modern și preferat de mulți tineri, care poate fi achiziționat la prețul de 999 lei, dar și nova Y70 Blue and Black. Acesta le oferă utilizatorilor un timp de încărcare mai scurt şi o durată de viaţă foarte lungă a bateriei, având un preț accesibil de 799 lei.

În ceea ce privește ceasurile inteligente GT, prețurile pornesc de la 899 lei pentru modelul WATCH GT 3 Active, în timp ce tabletele MatePad Paper și MatePad 10.4 2022 se găsesc la prețul de 1999 lei, respectiv 1399 lei.

Și la categoria audio te ajutăm cu reduceri la produse precum HUAWEI FreeBuds SE și HUAWEI FreeBuds Pro 2. Astfel, te poți bucura de o calitate excepțională a sunetului, 24 de ore de redare audio, alături de o potrivire confortabilă cu FreeBuds SE la doar 219 lei, dar și de un sistem de sunet Hi-Res Dual, ANC inteligent și apeluri extrem de clare cu FreeBuds Pro 2 la 899 lei.

În ceea ce privește cele mai subțiri și ultraportabile laptopuri, MateBook D 15 i3 Windows 118+256GB are un preț de 1999 lei, iar modelul MateBook X Pro 2022 se regăsește la 8999 lei și vine cu un cupon de reduceri în valoare de 1000 lei, pentru cumpăratorii care se abonează la newsletter, ducând prețul acestui produs la 7999 lei.

Mai mult, pentru un monitor ultra-curbat MateView GT 27 de 27 inci, cu un raport de aspect de 16:9, rezoluție a ecranului de 2560 x 1440, o curbură de 1500R și cu o rată ridicată de refresh, pasionații de gaming nu trebuie să achite decât suma de 999 lei. Pe lângă faptul că este un dispozitiv de ultimă generație, și o piesă de decor extrem de modernă pentru casă ce conferă un aer minimalist, de culoare albă și cu formă cilindrică potrivit pentru fiecare încăpere, Router Mesh 3, X2 bucăți este listat la 549 lei.

Printre alte oferte pregătite de HUAWEI se mai numără și Caruselul cupoanelor. Toți utilizatorii care dețin sau creează un nou ID HUAWEI pot participa și câștiga vouchere în HUAWEI Store în valoare de: 500 lei pentru Mate50 Pro, 300 lei pentru nova 10 Pro, 100 lei pentru nova Y61 și 100 lei pentru WATCH GT 3 SE.

Și mai fain este că beneficiezi de livrare gratuită și rapidă pentru toate comenzile. Mai mult, ai opțiunea de plată în 12 rate fără dobândă sau plată ramburs fără taxe adiționale. În plus, câștigi puncte HUAWEI, pe care le poți transforma în discounturi la comenzile viitoare.

Nu uita că perioada este limitată, așa ca fugi pe site.

Articol susținut de Huawei