Promoțiile de primăvară reprezintă un prilej foarte bun pentru cumpărături inteligente. Xiaomi a anunțat startul evenimentului anual Xiaomi Fan Festival, cu tema ”Live vivid, let’s vibe”. Anul acesta este marcată a 13-a aniversare a companiei, iar prin acest festival Xiaomi își propune să-și recompenseze fanii cu discounturi exclusive, promoții, dar și activități interactive și giveaway-uri pe canalele de social media. Descoperă cele mai interesante oferte în rândurile următoare.

Xiaomi Fan Festival 2023Foto: Xiaomi

Telefoanele seriei Redmi Note 12, la prețuri de nerefuzat

Până pe 20 aprilie, fanii din România se vor bucura de reduceri consistente, vouchere cadou și multe alte surprize la achiziționarea produselor Xiaomi. Promoțiile se vor desfășura pemi-home.ro, eMAG, Flanco, PCGarage și Orange, parteneri autorizați Xiaomi România. În plus, vor exista și concursuri cu premii surpriză sau filtre speciale pe paginile de socializare ale Xiaomi România.

În timpul Xiaomi Fan Festival, telefoanele din Seria Redmi Note 12 vor fi în centrul atenției. Lansate recent pe piața din România, acestea aduc specificații premium la prețuri foarte accesibile. Spre exemplu, Redmi Note 12 este un smartphone cu performanțe impresionante, din punct de vedere al ecranului, procesorului, încărcării rapide și al camerelor, care costă doar 999 de lei. Pe lângă prețul excelent, dacă îl vei achiziționa până pe 20 aprilie, în varianta de stocare 4GB+64GB, vei primi cadou și o brățară de fitness, Redmi Smart Band 2, care afișează date despre peste 30 de activități sportive și monitorizează ritmul cardiac, calitatea somnului sau nivelul de oxigen din sânge și care rezistă până la 14 zile la o singură încărcare.

Dacă ești pasionat de fotografia pe mobil, atunci ar trebui să acorzi atenție modelelor Pro și Pro+ din Seria Redmi Note 12. Ambele excelează la capitolul camere. Redmi Note 12 Pro+ are o cameră de 200 de megapixeli, în timp ce Redmi Note 12 Pro 5G este dotat cu un senzor IMX766 cu stabilizare optică a imaginii, regăsit de regulă pe modele mult mai scumpe. Până pe 20 aprilie, Redmi Note 12 Pro 5G are prețuri începând de la 1.799 lei. Xiaomi ți-a pregătit și un cadou surpriză, în cazul în care îl vei lua. Este vorba despre o pereche de căști Redmi Buds 4, care în mod normal costă doar ele peste 200 de lei. Acestea asigură un sunet foarte clar, datorită funcțiilor avansate de anulare a zgomotului și au o autonomie de până la 30 de ore, cu ajutorul cutiei de încărcare.

Trăiește cu stil de Xiaomi Fan Festival

Xiaomi îi invită pe fanii din România să se bucure de primăvară la intensitate maximă. De aceea, și produsele lifestyle sau cele pentru casă au reduceri excelente până pe data de 20 aprilie. Spre exemplu, Xiaomi Electric Scooter 3 Lite are un preț recomandat de vânzare de 1.909 lei, reducere de 17%. Este o trotinetă electrică cu un sistem îmbunătățit de stabilitate și de frânare, împreună cu un set extins de reflectoare, care oferă un confort și o liniște totală în timpul călătoriilor prin oraș.

Redmi Buds 4 Lite reprezintă alegerea ideală pentru pasionații de muzică. Aceste căști wireless asigură experiențe de ascultare imersive, distorsiuni reduse ale sunetului, un bas mai bogat și tonuri înalte mai clare. În plus, sunt foarte ușoare, doar 3.2 grame și au certificare IP54 de rezistență la apă. În perioada Xiaomi Fan Festival, prețul Redmi Buds 4 Lite este unul imbatabil: 129 de lei.

Tot la capitolul lifestyle, remarcabil este și ceasul inteligent Xiaomi Watch S1. Are un design elegant, cu sticlă de safir și finisaje precise, dar poate fi folosit și în timpul activităților sportive, datorită celor peste 117 moduri fitness. De asemenea, vine cu un afișaj generos, Bluetooth pentru apeluri telefonice și o reducere consistentă, care îl aduce la prețul de 929 lei.

Pentru maximum de confort în locuință, Xiaomi vine cu discounturi generoase și pentru aspiratoarele robot din seria Mi Robot Vacuum-Mop 2, care au prețuri începând de la 1.199, 99 lei.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele Xiaomi care se bucură de reduceri sau vin însoțite de cadouri în perioada Xiaomi Fan Festival, până pe 20 aprilie. Așadar, fie că ești în căutarea unui telefon performant, fie că îți dorești un accesoriu inteligent, acum este momentul să acționezi.

Articol susținut de Xiaomi