Cand erai mic, "mai dorm putin, mami" era la ordinea zilei. Acum, dupa multi ani, ai aceleasi obiceiuri si intarzii des din cauza ca iti place mai mult confortul din pat decat scaunul care-ti da dureri de spate la birou.

CeasFoto: Hotnews

Solutia (doar in cazul in care o doresti) e la indemana ta. Ceasul cu elicopter (The Flying Alarm Clock) promite sa rezolve definitiv problema trezitului de dimineata. Modul de operare e si el simplu. Setezi alarma, adormi, si visezi ceva frumos. Daca esti sef, secretare. Daca esti subaltern, ca ajungi sef. Chestii profunde.

Brusc, auzi un zgomot ciudat si iti spui ca visul incantator de pana acum s-a transormat intr-un horror, si ai nimerit direct pe campul de lupta. De fapt, elicopterul de deasupra ceasului a tasnit in aer, concomitent cu inceperea alarmei.

Din fericire, daca te-ai gandit ca o poti opri usor, simplitatea de pana acum nu-ti mai e de ajutor. Trebuie sa gasesti elicopterul, care intre timp a aterizat pe undeva prin camera, si sa-l asezi la locul sau, pentru ca sunetele deranjante sa inceteze.

Asadar, un gadget util pentru somnorosii in cautarea unui leac, pe care il puteti gasi si comanda pe internet, cu ajutorul bunelor noastre prietene, motoarele de cautare. Pretul variaza intre 15 si 20 de dolari, in functie de magazin.

Alex Sima - TownPortal