Synergis lanseaza e-Learning pentru utilizatorii Autodesk. Synergis e-Learning este un sistem de invatare bazat pe online, si da posibilitatea inginerilor de proiectare sa acceseze ultimele tutoriale si videoclipuri demonstrative ale programului Autodesk.

Kingston a anuntat astazi ca in 2008 a inregistrat o crestere cu 41% in ceea ce priveste numarul de unitati de memorie trimise in vanzare, fata de 2007. In ciuda cresterii stocurilor, a eroziunii pretului mediu de vanzare si a slabirii economiei globale, Kingston a inregistrat o crestere semnificativa a partii de piata detinute pentru memorii DRAM si Flash. Vanzarile globale ale companiei au totalizat 4 miliarde de dolari, in scadere cu 20% fata de 2007.

Chelsio si IBM vor dezvolta solutii de retea Ethernet de 10 Gigabiti pentru serverele de intreprinderi. Anuntul facut astazi precizeaza ca intelegerea va duce la accelerarea dezvoltarii si disponibilitatii solutiilor de conectivitate de mare viteza.

"Timpul alocat" siteurilor de socializare si blogurilor l-a depasit pe cel rezervat verificarii e-mailului personal, arata un raport Nielsen. Astfel, acesta urca pe pozitia a patra, crescand de doua ori mai mult decat oricare dintre celelalte categorii majore (cautare, portaluri, programe PC, e-mail). "Socializarea pe internet a devenit o parte fundamentala a experientei globale in online", a precizat John Burbank, CEO la Nielsen Online.

Alex Sima - TownPortal