Un raport al Unstrung Insider arata ca recentele imbunatatiri ale tehnologiei duc la micsorarea costurilor si la imbunatatirea performantei sistemelor de plata ce folosesc sisteme pe dispozitive mobile. Lista companiilor analizate se afla in interiorul raportului.

Hitachi Displays a fost de acord sa-si asume vina si sa plateasca o amenda de 31 de milioane de dolari pentru participarea la conspiratia masluirii preturilor in vanzarea unor LCD-uri vandute catre Dell intre 2001 si 2004, a anuntat astazi Departamentul de Justitie al Statelor Unite.

IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) a aniversat 125 de ani si a prezentat sapte tehnologii care vor schimba lumea. "Timp de 125 de ani, IEEE a influentat crearea majoritatii tehnologiilor fara de care acum nu ne mai putem imagina viata", a declarat Presedintele IEEE, Lewis M. Terman.

Motorul Yahoo a atras mai mult de jumatate din totalul cautarilor facute in Japonia in ianuarie 2009. Volumul total se ridica la aproape 7 miliarde, cu 9% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Lista completa poate fi vazuta pe siteul companiei Comscore.

Alex Sima - TownPortal