Yodlee lanseaza SDK (Software Development Kit) Entrepreneur Edition, un nou program menit sa puna la dispozitia dezvoltatorilor din intreaga lume tehnologiile sale de plata online si transfer de date.

NetDragon a anuntat rezultatele sale pe anul 2008, precizand ca grupul se afla intr-o pozitie financiara sanatoasa, cu o valoare de 1,305 miliarde. Compania se ocupa cu dezvoltarea de MMORPG-uri (Massively Multiplayer Online Role-Playing Games), cum ar fi Eudemons Online, Conquer Online, Zero Online, Tou Ming Zhuang Online si Heroes of Might and Magic Online.

CHENGDU YIWO Tech Development lanseaza Easus, un program care ofera datele de pe partitii sterse, pierdute, sau avariate; Datele pot fi recuperate de pe versiuni mai vechi de Windows, cat si de pe Vista, indiferent de sistemul de fisiere (FAT12, FAT16, FAT32, NTFS/NTFS5). Comunicatul a fost emis din partea firmei de Send2Press.

Oracle gazduieste prima editie a Expozitiei Online a Partenerilor Oracle din America de Nord. "Targul" online va face legatura intre vanzatorii independenti de programe, integratorii de sisteme, revanzatori, si alti parteneri Oracle, dand posibilitatea acestora sa afle mai mult despre strategiile companiei. Cativa din expozantii virtuali: AMD, Arrow, Avnet, Blue Coat, EMC, HP, IBM, Ingram, LST, Pillar Data, Solix, Sun Microsystems, Symantec, Tech Data, si Triad Biometrics.

Alex Sima - TownPortal