Alibaba.com a facut publice rezultatele obtinute pe parcursul anului trecut. Compania e unul dintre liderii mondiali ai comertului electronic business-to-business si a avut o crestere a profitului de 39%.

Sony eBookStore pune la dispozitia clientilor Sony peste o jumatate de milion de titluri de carte de domeniu public de la Google. Textele sunt optimizate pentru Readerul Sony si pot fi downloadate gratuit.

Nokia anuleaza 56 de milioane de actiuni detinute de companie, numarul acestora ajungand astfel la 3.744.948.552. Actiunea nu va avea repercursiuni asupra capitalului companiei, arata comunicatul celor de la Nokia.

Visa a organizat Global Security Summit si a declarat azi prin reprezentantul sau, Ellen Richey, ca fraudarea platilor prin intermediul cardurilor ramane la nivel scazut in ciuda conditiilor economice si compromisurilor. "Cele trei componente necesare mentinerii in viitor a sigurantei pentru sistemul de plati electronice sunt investitiile, colaborarea si inovatiile", a adaugat aceasta.

Alex Sima - TownPortal