FoxNews l-a dat afara pe Roger Friedman, angajat al firmei de zece ani, dupa ce a postat un articol despre filmul X-Men Origins: Wolverine, ce urmeaza sa apara in curand in mod oficial.

Friedman a scris ca a downloadat filmul de pe Internet, lucru care i-a fost mult mai la indemana decat sa iasa prin ploaie ca sa-l vada, si desi reviewul sau a fost pozitiv, 20th Century Fox a descris copia filmului drept "furata, incompleta, o versiune de inceput", arata Cnet.

Articolul jurnalistului a fost indepartat de pe site, iar News Corporation a declarat ca textul promova pirateria prin analiza unui film piratat: "Viziunea lui Roger Friedman nu o reflecta in nici un fel pe cea a News Corporation. Noi, impreuna cu 20th Century Film Corporation, am fost lideri in lupta impotriva pirateriei si toleranta noastra este nula pentru orice actiune care incurajeaza sau promoveaza astfel de practici. Cand am contactat Fox News si le-am prezentat faptele, acestia au trecut imediat la actiune si au terminat colaborarea cu domnul Friedman".

FoxNews si 20th Century Fox reprezinta doar o mica parte din gigantul media News Corporation, al lui Rupert Murdoch.

Alex Sima - TownPortal