Articol webPR: Daca e decembrie, e aproape vacanta si daca e vacanta, sigur e si o deplasare cu masina. Iar cand pleci in vacanta, incepi sa suni la: parinti, la socri, la cumnati, nasi, fini, prieteni, clienti, furnizori, in fine, ajungi, poate, sa vorbesti mai mult ca intr-o zi obisnuita. Si toate acestea, in timp ce conduci.

Stii ca e ilegal sa vorbesti la telefon in timp ce sofezi, cu exceptia situatiei in care folosesti un dispozitiv de tip „maini libere”, iar tocmai despre aceasta alternativa este vorba in articolul nostru: kituri Bluetooth hands-free.

Hands-free Bluetrek Mini

Hands-free Bluetrek Mini este un sistem maini libere fara fir cu functii multiple precum: preluare apel, initiere apel, reapelare, apel in asteptare, ajustarea volumului sunetului, recunoastere vocala, avertismente sonore personalizate in casca pentru nivelul bateriei, pornire/oprire, volum etc. Bateria asigura un timp de asteptare de 260 de ore, respectiv 7 ore de convorbiri. Pret: 79 de lei.

Hands-free Plantronics Explorer 390

Hands-free Plantronics Explorer 390 este un dispozitiv multipoint , adica ne ofera posibilitatea de conectare la doua telefoane, dispune de filtru audio pentru eliminarea zgomotelor de context (vant, trafic auto etc) pentru un sunet clar in casca, ghid simplu de conectare cu orice telefon mobil cu functie Bluetooth, indicator luminos pentru nivelul bateriei si forma ergonomica. Autonomie: 200 ore in asteptare, 8 ore de convorbiri. Pret: 185 lei.

Hands-free Sony Ericsson stereo HBH-IS800

Hands-free Sony Ericsson stereo HBH-IS800 vine cu o functie speciala de eliminare a ecoului, care asigura o calitate superioara a convorbirii, atat la vorbire cat si la ascultare. Dispozitivul dispune de sistem de alerta la descarcarea bateriei – care asigura o autonomie de 270 de ore in asteptare, respectiv 4 ore de conversatie – respectiv de alerte speciale: de apel peste muzica, pentru situatiile in care utilizatorul asculta muzica in kitul hands free care are si functie de casti audio stereo, de reglare a volumului. De asemenea, cu ajutorul controlului vocal se pot forma numere pe telefonul mobil fara a atinge terminalul. Pret: 329 lei.

Hands-free Plantronics Voyager PRO

Hands-free Plantronics Voyager PRO este unul dintre cele mai bune kituri hands free din punct de vedere al acuratetei sunetului si al filtrarii zgomotelor de context. Voyager PRO dispune de doua microfoane si tehnologii avansate pentru a asigura o convorbire „cristal” indiferent de zgomotele din jur. Cu o autonomie de 6 ore de convorbire si 120 de ore in asteptare, kitul este dotat cu tehnologia multipoint, care permite conectarea simultana a dispozitivului la doua terminale cu Bluetooth – o optiune deosebit de utila pentru cei care folosesc de obicei doua telefoane mobile. Pret: 349 lei.

Hands-free Nokia BH-903

Hands-free Nokia BH-903 – extrem de elegant, cu display OLED multi-task – afiseaza ora si numele apelantului, frecventa postului de radio ascultat... da, pentru ca acest kit dispune de radio FM integrat, fiind unul dintre cele mai complexe dispozitive hands-free de pe piata. Functia de casti audio stereo ofera posibilitatea de a asculta propriile melodii de pe telefon. Autonomia este de 150 de ore, respectiv 11 ore de convorbire sau de ascultare radio sau redare muzica. Pret: 369 lei.

Articol webPR