Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker a deschis recent o noua agentie imobiliara in orasul Brasov, investitie in valoare de 85.000 euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Intrata pe piata romaneasca la inceputul acestui an, Coldwell Banker a ajuns astfel la cea de-a sasea sucursala, iar oficialii companiei spun ca si-au depasit planul initial care prevedea deschiderea a anumai cinci agentii in acest an.

„Piata imobiliara din Brasov este una foarte dinamica. Aici au investit developeri de calibru precum Adama, Dawnway Day Carrpathian, Future Group, Riofisa in parteneriat cu Tiriac Imobiliare si multi altii. Sunt convins ca experienta de peste 100 de ani din spatele Coldwell Banker va aduce un nou standard de calitate in real estate pe plan local”, a declarat Adrian Ghimpau, Expansion Manager, Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker Affiliates of Romania a intrat pe piata imobiliara romaneasca la inceputul acestui an. In afara de Brasov, compania mai are deschise trei agentii in Bucuresti si cate una la Ploiesti si Campulung Muscel. Programul de extindere al companiei prevede inaugurarea a 20 de birouri in primii trei ani de la infiintare.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este o compania de origine americana, detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 41 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.