Dezvoltatorul imobiliar international Adama Holding Public Ltd a anuntat, marti, lansarea unui proiect rezidential modern in Brasov. Intitulat Evocasa Viva si situat in cartierul Noua, proiectul include cinci cladiri, cu opt blocuri de apartamente cu pana la patru camere. Oficialii Adama au declarat pentru HotNews.ro ca valoarea proiectului este de 45 milioane euro si ca finalizarea acestui complex, a carui constructie a inceput deja, va avea loc in 3-4 ani.

"Investitia se ridica la 45 milioane euro. Prima faza a proiectului va fi livrata in doi ani de zile si reprezinta 201 apartamente, respectiv trei cladiri. Intregul proiect va fi finalizat in circa 3-4 ani", a precizat pentru HotNews.ro, Andrada Anuta, PR Manager Adama.

Preturile apartamentelor incep de la 49.700 euro + TVA pentru garsoniere si ajung pana la 221.700 euro + TVA pentru un duplex a carui terasa ofera vedere asupra muntilor. Agentul imobiliar exclusiv al proiectului este compania Coldwell Banker.

“Adama este dedicata sa aduca in Romania cele mai avansate sisteme de constructie si planificare, precum si metodele de a crea un standard leader pe piata. Frumosul oras Brasov se pliaza acestei linii, lansand astazi primul nostru proiect Evocasa in acest oras, un modern proiect rezidential, care va aduce un nou stil de viata pentru locuitorii sai, dispunand toate facilitatile”, a declarat David Flusberg, presedinte si fondator Adama.

Dezvoltatorul imobiliar Adama Holding Ltd. este prezent atat in Romania cat si pe pietele din toata Europa Centrala si de Est. Actionariatul companiei Adama include fondul investitii Tiger Global Management cu sediul in New York, Immoeast (investitor imobiliar din Europa Centrala si de Est ), trustul de investitii privat American RomRe, Lehman Brothers (una dintre cele mai mari banci de investitii din lume), managerii si fondatorii companiei.Compania este privata, dar este inregistrata la Tel Aviv Stock Exchange cu emisiune publica de obligatiuni.

Valoarea globala a investitiilor realizate de Adama in dezvoltarea de proiecte imobiliare in tarile in care activeaza a ajuns la circa 1,5 miliarde euro, reprezentand aproximativ 14.000 de locuinte noi si 250.000 metri patrati spatii comerciale si de birouri, aflate in diferite stadii de planificare si executie.

Evocasa Viva face parte din numeroasele proiecte imobiliare de calitate pentru care Adama a inceput deja constructia in Romania cum ar fi: Edenia Titan (800 de apartamente in Bucuresti), Copou Bellvue (160 de apartamente in Iasi), Evocasa Orizont (1000 de apartamente si vile in Ploiesti) .

Coldwell Banker Affiliates of Romania a intrat pe piata imobiliara romaneasca la inceputul acestui an si ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. In prezent, compania are sase puncte de lucru: trei in Bucuresti (sediul central si agentiile din calea Mosilor si Opera Center) si alte trei branch-uri in tara (Coldwell Banker Meridian in Ploiesti, Coldwell Banker Muscel la Campulung si Coldwell Banker Alpin la Brasov).

Compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 41 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.