Amber Gardens, primul ansamblu rezidential din Romania cu locuinte verzi de lux si care are la baza principiile designului bioclimatic, aplicand standardele energetice ale unei case pasive, va invita sa descoperiti proiectul imobiliar, duminica, 1 octombrie, intre orele 10.00-17.00.

Ansamblul rezidential Amber GardensFoto: Amber Gardens

Ce inseamna o locuinta verde de lux

Amber Gardens este primul ansamblu rezidential din Romania cu locuinte verzi de lux, care are la baza principiile designului bioclimatic si aplica standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.

Amber Gardens demonstreaza ca astazi pot fi atinse cele mai ambitioase obiective ale directivei de Eficienta energetica a Uniunii Europene pentru 2020: consum energetic egal cu zero, respectand in acelasi timp principii suplimentare, esentiale pentru cladirile verzi.

Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanta, locuintele Amber Gardens consuma cu 90% mai putina energie fata de o casa conventionala. Astfel, fiecare locuinta poate aduce locuitorilor sai economii de aproximativ 50.000 euro de-a lungul a 20 de ani.

Investitie pe termen lung

Proiectul Amber Gardens este castigator al premiului I la prestigiosul concurs "Anuala de Arhitectura Bucuresti", si, pe langa multiple premii de design si responsabilitate fata de mediu, a obtinut prima certificare "Casa Verde" din Bucuresti, acordata de Romania Green Building Council (RoGBC). Eficiente din punct de vedere energetic si construite la un standard inalt de calitate, locuintele verzi de lux Amber Gardens sunt considerate investitii sigure de catre institutiile bancare, calificandu-se in acelasi timp pentru ipoteca verde.

Filozofia AMBER GARDENS: TRUE LUXURY IS GREEN

Amber Gardens demonstreaza ca adevaratul lux este verde si de inalta calitate. Proiectul incorporeaza finisaje de calitate intr-un spatiu de locuit mai confortabil, care ofera intimitate, un mediu mai sanatos cu lumina si acustica superioare, si permite reducerea semnificativa a costurilor de energie si de intretinere.

Dominat de spatii verzi si drumuri largi Amber Gardens, cuprinde 50 de vile verzi de lux, individuale, care pot fi personalizate in functie de nevoile familiei, cu un design modern, unitar intregului complex, cu o constructie de calitate, care protejeaza in acelasi timp sanatatea cat si natura. Complexul dispune de asemenea de loc de joaca verde, teren de tenis, teren de baschet, precum si de statie de incarcare pentru masinile electrice.

Amber Gardens se afla intr-o zona linistita, in Otopeni-Tunari, la o distanta de doar 15 minute de agitatia orasului si in apropierea unora dintre cele mai prestigioase scoli: Scoala Internationala Americana (American International School of Bucharest), Scoala Franceza (Lycee Francais Anna de Noailles), Scoala Europeana Bucuresti si Scoala Britanica, precum si alte scoli si gradinite apreciate, atat publice cat si private, si are acces la mijloacele de transport in comun.

Mai mult, apropierea de centrul orasului, accesul rapid catre centura orasului, DN1, Pipera-Tunari, si aeroportul Henry Coanda, infrastructura tot mai buna de la an la an, in continua dezvoltare, transportul in comun, centrele comerciale in proximitate, centrele de sport, agrement si petrecere a timpului liber, reteaua de scoli si gradinite apreciate, padurea din apropiere, situeaza orasul Otopeni printre preferintele celor care aleg sa locuiasca in zona de nord a capitalei.

In complexul rezidential de lux Amber Gardens locuiesc in prezent 14 familii, din cele 32 care au ales deja o vila. Membrii comunitatii Amber Gardens sunt familii care isi doresc un stil de viata mai sanatos, echilibrat, sunt din ce in ce mai preocupati de calitatea vietii lor, de confortul pe care il ofera locuinta personala si de eficienta energetica, precum si de intimitatea spatiului in care locuiesc. Printre clientii Amber Gardens sunt antreprenori, expati, parinti ai caror copii studiaza la scolile din nordul capitalei si au ales sa locuiasca intr-o comunitate care impartaseste aceleasi preocupari pentru stil de viata.

Amber Gardens Showroom

Amber Gardens - camera de zi

Amber Gardens - loc de joaca

Amber Gardens Showroom

Referinte utile

www.ambergardens.ro

www.facebook.com/AmberGardensRomania

https://www.facebook.com/events/280516212452113??ti=ia

Despre Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens

Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliara, fondata in Romania in anul 2003. De atunci, Alesonor a investit in proiecte imobiliare de succes, incluzand proiecte comerciale si industriale, dar avand ca obiectiv principal proiectele rezidentiale de lux si, in acelasi timp, responsabile fata de mediu, domeniul in care compania a castigat o experienta importanta pe piata din Romania.

www.alesonor.com