Daca sunteti in cautarea unui apartament sau a unei case si sunteti dornici sa va mutati chiar anul acesta, atunci acest mesaj a ajuns la momentul potrivit. Salonul Imobiliar Bucuresti incepe pe 2 martie la Palatul Parlamentului si este prima ocazie sa achizitionati o proprietate anul acesta. Trebuie sa stiti ca anul 2018 este unul in care piata imobiliara se aseaza din nou pe temelii sanatoase, in care cererea intalneste oferta la cel mai bun si corect pret de pana acum.

Salonul Imobiliar BucurestiFoto: salonulimobiliarbucuresti.ro
  • Salonul Imobiliar Bucuresti, 2 - 4 martie, Bucuresti, Palatul Palatul Parlamentului
  • www.salonulimobiliarbucuresti.ro
  • Spuneti parola HOTNEWS la intrare si vei avea acces gratuit cu conditia sa fiti insotit de catre un platitor de bilet.

ACCES in zona expozitionala a Salonului Imobiliar

Intrati plini de asteptari, sperante si vise in zona expozitionala.

Aici va vor intampina la tot pasul: ansamblurile rezidentiale, agentiile specializate in vanzarea de apartamente in blocuri vechi construite inainte de anii '90, dar si oferte de inchirieri.

Toate ofertele vor fi mai usor de obtinut daca doar intindeti bratara, permiteti scanul si in cel mai scurt timp primiti ofertele.

Pe o suprafata de peste 5.000 mp va intampina aproape 100 de expozanti cu peste 15.000 de apartamente. Pretul apartamentelor poate incepe de la 19.900 euro, iar pentru cele mai scumpe "sky is the limit".

In continuare, multe dintre oferte provin din zona apartamentelor din blocuri vechi si va asteapta muuulte astfel de oferte ale agentiilor prezente in premiera la Salonul Imobiliar.

Si cum traseul poate fi lung, iar decizia de achizitie nu asa simplu de luat, va recomandam pauzele de improspatare si revenirea in zona de Lounge pentru a va odihni pe canapelele moi, pentru o gura de apa, o cafea sau o gustare rapida.

ATRACTII

In zona de Lounge cu atractii ale Salonului Imobiliar primiti GRATUIT:

  • Sampanie
  • Garderoba
  • Concerte de pian
  • inclusiv vestita si extrem de cautata Inghetata tailandeza
  • demonstratii
  • etc.

Ne dorim desigur sa petreceti cel putin o jumatate de zi cel putin in cadrul evenimentului si nu doar cateva minute. Stim ca decizia achizitiei unei proprietati nu este una facila ;) si de luat in fuga.

ACCES catre Palatul Parlamentului

De oriunde ati veni, destinatia finala va fi Palatul Parlamentului, zona Izvor-Piata Constitutiei, daca este mai util asa ;)

Puteti utiliza intrarea - C1 - daca veniti pe jos, iar taxiurile au in principiu acces si in curtea Palatului Parlamentului.

ACCES in Palatul Parlamentului

Odata ajunsi la intrarea C1 din Palatului Parlamentului, veti gasi aici agentii de paza, agentii SPP si casele de bilete.

Timpul de asteptare este dat de limitarea filtrelor SPP, obligatorii in Palatul Parlamentului, filtre importante pentru siguranta dvs, insa ajungeti repede in perimetrul expositional.

De asemenea, trebuie sa stiti ca staff-ul Salonului este tot timpul la dispozitia dvs. pentru a va indruma.

ACCES in zona de atractii a Salonului Imobiliar Bucuresti

Dupa parcurgerea filtrelor SPP, achizitionarea biletului de acces sau pur si simplu verificarea invitatiei in posesia careia va aflati, aveti optiunea de a va inregistra datele pentru a obtine o BRATARA DE ACCES.

Bratara de acces a Salonului Imobiliar Bucuresti va permite sa obtineti cu si mai multa usurinta informatiile necesare din partea expozantilor, atat in timpul vizitarii standurilor, cat si oricand dupa eveniment. Tot ce trebuie sa faceti in timpul vizitarii este doar sa intindeti mana si bratara se scaneaza, iar datele ajung automat in atentia expozantilor cu oferte interesante pentru dvs.

SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI va multumeste si va asteapta cu cea mai diversa, noua si atractiva oferta imobiliara a acestui an!

www.salonulimobiliarbucuresti.ro

si

https://www.facebook.com/salonul.imobiliar.bucuresti/

Accesul vizitatorilor se face din Piata Constitutiei, la intersectia Bulevardului Libertatii cu Bulevardul Natiunile Unite.

Programul de vizitare este urmatorul:

  • vineri, intre 12.00 -19.00, ultima ora de intrare - ora 18.00,
  • sambata intre 10.00 - 19.00, ultima ora de intrare - ora 18.00,
  • duminica intre 10.00 - 18.00, ultima ora de intrare - ora 17.00.