Pipera Gardens, cel mai nou și exclusivist ansamblu rezidențial din nordul Capitalei, a fost inaugurat la finalul acestei veri. Complexul modern este format din 36 de case și se află în imediata apropiere a autostradei A3, oferindu-i un avantaj major din punct de vedere al locației în comparație cu alte cartiere.

Pipera GardensFoto: Pipera Gardens

Cel mai recent proiect rezidențial dezvoltat de către grupul Ospinas, unul dintre cei mai mari dezvoltatori premium de pe plan local, este situat în Voluntari, în zona de nord a Capitalei și a fost proiectat de către arhitecți români sub coordonarea arh. Laura Băloiu, în colaborare cu o echipă spaniolă, Studio NB90 Arquitectura, din dorința de a uni obiceiurile și nevoile locale cu cele mai moderne concepte.

Proiectul imobiliar constă într-un complex modern de lux, format din 36 de case unice, cu străzi private de deservire a unităților locative, care asigură proprietarilor un mod de viață relaxat, într-un mediu liniștit, printr-un design calitativ. Fiecare casă însumează o suprafață totală de 208 mp, dispunând de curte și spații de parcare proprii. Intimitatea și siguranța sunt două dintre aspectele cheie care caracterizează complexul Pipera Gardens.

Designul ansamblului rezidențial denotă o clară inspirație mediteraneană, iar toate materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate. Arhitectura unică oferă echilibrul perfect dintre lux și eficiență pentru a răspunde cât mai bine nevoilor prezente și viitoare ale proprietarilor. De exemplu, ferestrele de mari dimensiuni și suprafețele vitrate folosite în acest proiect sunt nu doar de ultimă generație, ci și elemente unice de arhitectură, oferind un nivel de eficiență ridicat și minimizarea pierderilor de energie. Încălzirea prin pardoseală permite reducerea costurilor cu energia termică cu până la 30% comparativ cu sistemele clasice de încălzire.

La nivel de design interior și finisaje, grupul Ospinas a colaborat cu Sorana Leru, co-fondator al Miso Architects, care a contribuit în stabilirea ultimelor detalii, ținând cont de tendințele actuale de design, culori și mobilă. În plus, având în vedere că oferirea opțiunii de personalizare a interiorului caselor este un factor important pentru Grupul Ospinas, conștient de faptul că detaliile fac întotdeauna diferența, viitorii proprietari vor avea posibilitatea de a alege, direct de la furnizori, finisaje de cea mai înaltă calitate pentru casa lor de vis, fiecare cumpărător obținând astfel o casă unică.

În medie, prețul unei case din ansamblul rezidențial Pipera Gardens este de 283.000 euro + TVA, însă ca ofertă de lansare, dezvoltatorul pune la vânzare primele 10 case la prețul de 245.000 euro + TVA, oferind aceeași calitate și finisaje de lux.

Pentru mai multe detalii privind proiectul Pipera Gardens Residence vă invităm să vizitați site-ul oficial: https://ospinas.ro/pipera-gardens/. Pentru programarea unei vizite, ne puteți contacta pe sales@ospinas.ro sau la numărul de telefon 0741.488.488.