De la stația de metrou Anghel Saligny mai mergi 15 minute cu mașina până ajungi în Liziera de Lac. Ajuns la destinație, ești în mijlocul naturii: într-o parte e lacul Tătaru, în cealaltă parte este pădurea, iar în spate ai frumoase câmpii. Ești foarte aproape de București și totuși liniștea, aerul de vacanță și ciripitul păsărilor țin la distanță agitația urbană. Ai ajuns în Liziera de Lac, un smart city unde ai putea să găsești viitoarea ta casă.

Liziera de LacFoto: Liziera de Lac

Asemeni unui orășel european, Liziera de Lac este un nou concept rezidențial ce oferă un stil de viață occidental. Dacă îți dorești o perspectivă modernă de locuire, aproape de metropola și freamătul orașului, dar cu accent pe calitatea vieții, Liziera de Lac este probabil locul ideal pentru tine. Înconjurat de lac, pădure și câmpie, ansamblul este dezvoltat în armonie cu natura: 52% din suprafața complexului este dedicată spațiilor verzi.

Cuibul ideal pentru familia ta

Localizat în S-E Bucurestiului, pe marginea lacului Tătaru, Liziera de Lac este un proiect rezidențial dezvoltat de Liebrecht & wooD, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa.

Alături de locuințele din prima fază, proiectul include și întreaga infrastructură de facilități urbane necesare unei comunități. S-a luat în considerare încă din faza de proiect și importanța unei bune conexiuni la oraș, astfel că drumul de acces a fost construit cu ieșire pe Autostrada A2. Rezultatul? Ești la doar 15 minute distanță de zona comercială Pallady. Pe timp de vară, vei fi primul care pleacă în drum spre mare, dar și primul care ajunge acasă.

94 de case în Faza I de dezvoltare, adaptată cerințelor viitorului

Ansamblul situat pe malul lacului Tătaru va dispune de toate facilitățile urbane avangardiste. Începând cu luna martie, casele din prima fază au fost puse în vânzare, iar termenul de finalizare este sfârșitul anului 2021.

Locuințele poartă denumirea de cuib (locul magic unde confortul și relaxarea sunt la ele acasă) și sunt în total șapte tipuri de case.

  • Cuibul 1 este parte dintr-o serie de case înșiruite cu o suprafață construită de 107,42 mp și cu prețuri începând de la 106.400 de euro fără TVA.
  • Cuibul 2a face parte tot din modelele de case înșiruite, cu prețuri care încep de la 131.000 de euro fără TVA și suprafață construită de 120,57 mp.
  • Cuibul 2b are prețuri începând de la 125.000 de euro fără TVA și suprafață construită de 120,57 mp.
  • Cuibul 2c poate fi achiziționat de la 121.000 de euro și are suprafață construită de 108,3 mp.
  • Cuibul 3 oferă o suprafață construită de 143,11 mp și are prețuri începând de la 154.000 de euro și este dispus în ansambluri de case în oglindă.
  • Cuibul 4 poate fi achiziționat de la 180.000 de euro fără TVA, iar suprafața construită va fi de 153 mp și face parte dintr-un ansamblu de case în oglindă.
  • Pentru clienții care doresc case individuale, Cuibul 5 disponibil în cadrul proiectului Liziera de Lac poate fi achiziționat cu prețuri de la 224.000 de euro, cu o suprafață construită de 169,86 mp.

Dacă ți-a atras atenția unul din cuiburile de mai sus, nu mai amâna pe mai târziu. Contactează-ne acum și vino să afli mai multe despre casele din Liziera de Lac!

Așa cum o sugerează și numele locuințelor, construim cu gândul la familii și comunitate, astfel că în Liziera de Lac vei găsi toate facilitățile de care ai nevoie pentru o viață comodă: de la un community hub cu spații de co-working atât de dorite și căutate în ultima perioadă, până la spații comerciale și de petrecere a timpului liber, de la piscină și terenuri sportive, până la promenadă pe malul lacului, toate înconjurate de natură.

Liziera de Lac este un proiect excepțional ce oferă valoare viitorilor rezidenți. Conceput pentru a se dezvolta într-o comunitate de 13.000 de locuitori de-a lungul următorilor 10 ani, Liziera de Lac este dovada că poți avea o viață în mijlocul naturii, în timp ce te bucuri de toate facilitățile urbane avangardiste.

Dezvoltare sustenabilă și Mix de facilități

Liziera de Lac este un proiect rezidențial care încurajează un stil de viață sănătos în armonie cu natura, cu o dezvoltare sustenabilă ce se bazează pe soluții prietenoase cu mediul, astfel că ansamblul va avea propria sursă de energie verde prin cele 12 ha de panouri solare din proximitate. În ceea ce privește gestionarea eficientă și sustenabilă a apei, este prevăzut un sistem dual de colectare al apelor uzate și stații proprii de tratare a apei potabile și uzate. Sistemul independent de irigații și amenajarea și conservarea lacului Tătaru vin în completarea și susținerea unei dezvoltări sustenabile.

Printre facilitățile de care se vor bucura locuitorii Lizierei de Lac se numără: stații de încărcare pentru mașina electrică, piscină pentru a te relaxa în aer liber toată vara, terenuri de baschet și tenis, promenadă de-a lungul lacului și pistă de biciclete.

Locuitorii din Liziera de Lac vor avea la dispoziție o aplicație custom care îi va ajuta să navigheze printr-un simplu click, prin universul Liziera de Lac. Fie că vorbim de posibilitatea de a rezerva terenuri de tenis, de baschet, de a putea oferi acces vizitatorilor în complex, sau de a vedea orarul microbuzelor în timp real, totul este integrat. Iar în viitor, pe măsură ce comunitatea se va dezvolta, va fi extinsă și aria de funcționalități astfel încât să poți administra tot ce ține de casă din meniul aplicației.

Te invităm să descoperi un rai al naturii, un loc ce te va încărca zilnic de energie pozitivă și în care vei uita de griji. Explorează Liziera de Lac și alege cuibul ideal pentru familia ta!