​Un domeniu de 8.000 de metri pătrați, cu aproape 2.000 de metri pătrați construiți, 3.000 de metri pătrați de pădure, 700 de metri pătrați de luciu de apă. Pe scurt, aceasta este o proprietate de la marginea Bucureștiului, care a fost recent scoasă la vânzare. Dar nimic din ce este de fapt această proprietate nu poate fi descris pe scurt.

Domeniu și casă pe malul lacului Snagov. Ce facilități oferă o proprietate de 4,2 milioane de euroFoto: Bonvie Snagov

Lacul Snagov este cea mai căutată zonă rezidențială din proximitatea Bucureștiului, la nivel de locuințe high end, o astfel de proprietate, cu caracteristicile sale unice, fiind o apariție rară pe piața imobiliară locală. Atât locuința în sine, cât și spațiile conexe și amenajarea exterioară sunt realizate la standarde înalte de calitate și funcționalitate, pe care clientul le întâlnește în locații celebre din lume.

"Spre exemplu, un astfel de domeniu este evaluat la peste 15 milioane de euro în Italia, pe malul Lacului Como, la peste 15 milioane de euro", explică Ștefan Dumitru, reprezentant Bonvie, compania care intermediază vânzarea domeniului.

Clientul care ar fi interesat de această proprietate este, în opinia reprezentanților Bonvie, o persoană activă, conectată puternic la viața Capitalei, cu un stil de viață activ și o familie numeroasă. De altfel, locuința principală include 10 camere spațioase, cu 10 băi, însă pe proprietate există și o casă de oaspeți, respectiv o clădire dedicată personalului administrativ.

Întregul domeniu a fost proiectat și amenajat astfel încât să ofere multiple opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber. Așa că, pe lângă spațiile clasice de locuit, în casa de la Snagov există o cramă, o piscină interioară, saună și salină, dar și un teren de tenis, un ponton betonat ce oferă acces la cei 700 mp de luciu de apă, o grădină superbă și... propria pădure de stejari seculari.

Locuință - bijuterie sau investiție pentru afaceri?

Cu acces rapid către Autostrada A3 și Autostrada Urbană, proprietatea are o conexiune facilă cu zone de interes din București și, conform reprezentanților Bonvie, reprezintă o investiție pe termen lung. "De cele mai multe ori astfel de proprietăți rămân în familie, motivul vânzării fiind de obicei schimbarea stilului de viață al proprietarilor sau relocarea, prin urmare proprietatea reprezintă o investiție în sine, poziționarea sa excelentă, alături de caracteristicile speciale și spectaculoase ale domeniului fiind o garanție că prețul acesteia va fi într-o creștere continuă", a mai precizat Ștefan Dumitru.

De altfel, o asemenea proprietate poate fi transformată într-un business elitist tip Country Club sau destinație pentru evenimente private exclusiviste.

Detalii despre proprietate sunt disponibile aici: https://bonvie.ro/.

Articol susținut de Bonvie Snagov