Grupul Red va investi peste 100 milioane euro in proiectul World Trade Center Constanta, ansamblu care va fi cuprinde un centru comercial, doua cladiri de birouri, un hotel de patru stele si o arena de concerte, potrivit unui comunicat al companiei. Conform oficialilor Red Management lucrarile la acest proiect au inceput de la sfarsitul anului trecut, ansamblul urmand a fi dat in folosinta in tomana anului 2009.

Ansamblul se va intinde pe o suprafata de totala de 130.000 mp. Hotelul va avea 250 de camere, iar arena de concerte va dispune de peste 8.000 de locuri.

WTC Constanta este situat in centrul vechi al orasului, in zona turistica, langa plaja si faleza, in apropiere de Poarta 3 a portului Constanta. Accesul spre complex se poate face din Bulevardul 1 Mai cu mijloacele de transport in comun, pe jos sau cu masina, fiind prevazute in proiect peste 1.400 locuri de parcare distribuite pe trei nivele.

Proiectul World Trade Center din Constanta este dezvoltat de RED Management prin intermediul a doua societati din portofoliul fondului de investitii austriac Immoeast, Harborside Imobiliara si Harborside Hotel.

RED Mangement Capital este o companie de investitii si dezvoltari imobiliare prezenta pe piata romaneasca din anul 2005. Compania dezvolta centre comerciale Armonia in Braila si Arad, scheme mixed-use in Baia Mare si Constanta, proiecte rezidentiale in Bucuresti, Iasi si Baia Mare, precum si centre comerciale de dimensiuni mici in peste 20 de orase din tara.