Cele mai luxoase 10 nou construite vile din Bucuresti tranzactionate in prezent de catre Regatta valoreaza aproximativ 20 milioane euro, iar compania de consultanta imobiliara sustine ca acestea sunt cele mai scumpe de pe piata. Pe primul loc in top se afla o vila in Baneasa al carei pret de vanzare este de 4,35 milioane euro. Oficialii Regatta au precizat ca informatiile privind valoarea comisioanelor incasate in cadrul acestor tranzactii sunt confidentiale.

Topul celor mai scumpe 10 nou construite vile din Capitala este condus de catre constructiile amplasate in zona Baneasa. Aici este amplasata de altfel si cea mai scumpa vila din acest top la are un pret final de 4,35 milioane euro. Vila se intinde pe un teren de 4000 mp, cu o suprafata construita de 1,200 mp si structurata pe subsol, parter si etaj. Dotari precum piscina acoperita, bar, sauna, fitness sau cinema sunt argumente care ii asigura pozitia fruntasa in top.

Pe ultimul loc in topul celor mai scumpe vile tranzactionate in prezent de Regatta se afla o vila situata in zona Baneasa-Pipera, care dispune de un teren de 600 mp si o suprafata construita de 400 mp. Structurata pe demisol, parter si 2 etaje, vila are un pret de 650.000 euro.

Regatta: Topul se bazeaza pe o experienta de 15 ani pe piata

Topul de mai sus nu se refera decat la vile a caror comercializare este intermediata de Regatta.

"Ne mandrim ca avem cele mai calitative si mai scumpe produse, subliniind ca ne referim la acest segment de piata, al celor mai "hot" vilele noi de vanzare. Odata ce compania a acumulat 15 ani de experienta pe piata, avem produse de foarte buna calitate si lucram cu unii dintre cei mai puternici oameni din diverse industrii, este normal sa avem incredere in produsele noastre," a declarat pentru HotNews.ro, Luciana Petrescu, director de comunicare in cadrul Regatta.

Potrivit informatiilor companiei, Regatta a avut anul trecut o cifra de afaceri de patru milioane euro si un profit net de peste 1,5 milioane euro, fata de o cifra de afaceri de 3,25 milioane euro si profit net de 1,2 milioane euro in 2006. Regatta are trei divizii principale: imobiliare, servicii financiare si property management, si peste 50 de angajati.

Portofoliul Regatta cuprinde clienti precum: BCR, Credit Europe Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank for Dwellings,Vodafone, DHL Romania., Mobexpert Group, Miodino, Jeep Grand Cherokee, Cardinal Motors, Kyros Interiors, Helvetansa, Autoklass, Mazda, Raiffeisen Bank, HVB Leasing, Unicredit Romania, Ines Group, Bang & Olufsen, Mitsubishi Motors, Bravo Group, Henkel Bautechnik Romania.