UniCredit Tiriac Bank a acordat un imprumut in valoare de 124,8 milioane de euro dezvoltatorului imobiliar Iulius Group, fondurile fiind destinate finantarii construirii zonei rezidentiale din cadrul ansamblului Palas, situat in apropierea centrului istoric al orasului Iasi, se arata intr-un comunicat al institutiei bancare. Creditul obtinut de la UniCredit Tiriac Bank reprezinta "pivotul" finantarii ansamblului Palas, proiect in valoare de peste 250 milioane de euro.

"Creditul obtinut este foarte important pentru companie, intrucat ofera posibilitatea de a finanta cea mai mare parte a lucrarilor la ansamblul Palas, aflate deja in derulare", a declarat Adrian-Iulian Dascalu, presedintele grupului Iulius.

UniCredit Tiriac Bank a fost asistata in cadrul acestei tranzactii de firma de avocatura Badea Clifford Chance, care a oferit consultanta juridica bancii.

Ansamblul Palas este un proiect desfasurat pe o suprafata de 120.000 de metri patrati, ce va include constructii rezidentiale, comerciale, spatii de birouri clasa A, o parcare cu aproximativ 3.000 de locuri, hoteluri si spatii de agrement si relaxare.