Daca pana acum ofertele in care pentru un apartament sau o casa cumparata, clientul primea si o masina gratuit, erau obisnuite, Quantum Consulting& Management (QCM) vine cu o oferta cel putin inedita adresata "unei clase sociale privilegiate". Pentru o vila cumparata cu 3 milioane de euro in zona Buftea, pe malul lacului, clientul primeste un penthouse in Brasov si un elicopter personal.

In timp ce piata locuintelor pentru middle class intampina dificultati, investitiile in proiecte de lux devin rentabile si mai ales stabile. Calculele sunt facute mai usor, iar riscul se minimizeaza. Mini-cartierul de vile, Adnana Residence, se adreseaza "unei elite a high-classului bucurestean", si este compus din trei case de 800 de mp, fiecare cu ponton si heliport. Vilele vor fi unice prin design si dotari, vor avea cate o piscina, gradini japoneze si un sistem BMS, prin care locuinta poate fi controlata oriunde din lume.

"Oferta este „the best you can get" pentru oamenii bogati, dar de neatins pentru middle class. Casa perfecta la Buftea vine la pachet cu un penthouse la Brasov si, pentru a te deplasa usor de la una la alta, mai primesti cadou si un elicopter, totul pentru 3 milioane de euro", apare scris in comunicatul QCM.

Elicopterul va fi cel mai probabil un model Robinson Raven 44, de patru persoane, au declarat pentru HotNews.ro reprezentantii proiectului. Penthouse-ul din Brasov are in jur de 540 de mp, patru locuri de parcare, doua terase, doua livinguri, patru dormitoare si va dispune si de o piscina cu jacuzzi.

Adnana Residence se mai "lauda" si cu sistemul de implementare a energiilor alternative, fiecare casa fiind dotata cu pompe de caldura si panouri solare. Cele trei vile vor fi gata la inceputul anului viitor.

Reprezentantii proiectului ne-au declarat ca au in momentul de fata patru oferte pe care le discuta, una de la un proprietar de trust de presa, o alta de la un fotbalist. Ideea acestui proiect a venit dupa ce seful companiei QCM si-a cumparat un elicopter personal.