Unde putem cumpara apartamente la o treime din pretul initial?
Astfel, pretul “de catalog” a variat intre $239.000 pentru un apartament cu doua bai si doua dormitoare (109 mp), si $935.000 pentru un penthouse (201 mp). In final insa, preturile de achizitie au fost mult mai mici, variind intre $80.000 pentru un apartament la etajul 16, respectiv $320.000 pentru penthouse-ul de la etajul 23.
Discountul la care unele dintre cele 11 apartamente au fost achizitionate a fost de pana la 66% (!!), desi acest imobil se afla in zona istorica a orasului, iar cladirea arata extrem de bine.
Acum, avand in vedere preturile la care s-au vandut aceste apartamente, se pune intrebarea daca aceasta licitatie a prabusit sau nu piata imobiliara din zona - cine mai cumpara in acelasi oras un penthouse cu $6-900.000, daca in cazul de fata pretul a fost de $320.000?
Mai sunt de vanzare noua apartamente, detalii despre proiect gasiti aici. Cel putin dupa poze, apartamentele par a fi de lux.
sursa
Citeste tot articolul si comenteaza pe Khris.ro.

EXCLUSIV Câți bani pentru investiții au primit în ultimii 10 ani spitalele-vedetă ale pandemiei. Care a fost cel mai "răsfățat" spital din prima linie
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”
INTERVIU Paun Rohovei, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei: Rusia a pregătit infrastructura militară din Crimeea pentru desfășurarea armelor nucleare / Obiectivul Moscovei - transformarea Crimeii într-un „portavion de nescufundat”
„Recensământul bugetarilor”. Liviu Mălureanu, președinte ANFP: Prin proiectul bugetar vrem să mapăm toți bugetarii, câți sunt, ce salariu au și ce fac / Concursuri naționale pentru posturile din administrație INTERVIU
Cine mai cumpara daca preturile de peste Ocean pot fi asa de mici?
Preturile au crescut din cauza lacomiei bancilor si a romanilor care au cumparat in prostie....
La noi nici macar preturile actualte nu sunt justificate -> trebuie sa mai scada (macar in Bucuresti!).
Se prea poate ca probleme sa apara repede la multe din blocurile noi, construite cu sisteme "eficiente".
Productivitatea e foarte probabil sa fie mai crescuta, aparent, si la mexicani ca muncitori nu pot sa critic nimic. Da' calitatea proasta a cladirii (finisaje de calitate aplicate pe o infrastructura slaba, cel putin asta e experienta mea, dar si a altor cunoscuti care au avut contact cu SUA) compenseaza. Un constructor roman construieste o casa in de zece ori timpul care-i trebuie unui mexican, da' ce folos daca casa construita de mexican se darama de trei ori mai repede si e de trei ori mai ineficienta energetic?
construit in anul 1890 ( sic!). Au fost schimbate lifturile si o parte din tevi, in rest totul e original si se prezinta mai bine decat orice bloc nou
" fabricat in Romania"