Doi dezvoltatori imobiliari, Can Serv si Locic Imobiliare, ar putea intra in faliment, dupa ce furnizorii acestora au cerut Tribunalului Bucuresti declansarea procedurii de insolventa. Conform datelor de pe pagina de internet a Tribunalului Bucuresti, falimentul celor doua companii a fost cerut de Start SA, respectiv Amset Prodexim.

Impotriva Can Serv, companie detinuta de omul de afaceri Ion Avram, a fost declansata procedura de insolventa in data de 8 iulie, iar primul termen de judecata in acest caz va fi pe 6 octombrie.

UPDATE: La solicitarea HotNews.ro CAN SERV a dezmintit in mod categoric informatiile legate de deschiderea procedurii insolventei impotriva sa, "totul fiind datorat unei neintelegeri financiare solutionate deja cu un fost partener contractual, solvabilitatea societatii fiind de notorietate in mediul de afaceri din Romania".

Can Serv este dezvoltatorul ansamblurilor rezidentiale Primavara Lujerului si Primavara Ghencea. De asemenea, compania este si operatorul celor noua supermarketuri Primavara, situate in Bucuresti, Pitesti, Craiova si Bacau.

In ceea ce priveste Locic Imobiliare, controlata de Marius Locic, procedura de insolventa a fost declansata de Amset Prodexim, furnizor de materiale de constructii si instalatii, in data de 7 iulie, primul termen de judecata fiind pe 5 octombrie.

Tot in aceeasi zi, firma IRCAD Steel a cerut si falimentul Locic si Partenerii.

Oficialii grupului Locic nu au putut fi contactati pentru a comenta aceasta situatie.