Sunt foarte fericit, mi-am luat apartament in Herastrau. Ca sa ajungi la mine mergi pe Soseaua Nordului si faci dreapta cand ajungi la blocul ala in U cu piscina. E cumva in spatele lui, desi mai sunt cateva cladiri pana la imobilul meu. Apartamentul in care voi locui e foarte cochet, are si bucatarie americana amenajata pe un perete, mai departe de fereastra. Am inteles si eu ca lumea buna care locuieste p-aici nu gateste in casa, merge la Il Calcio sau La Fattoria. Poate dimineata sa fierb un ou, nu mai mult, ca altfel am belit-o, nu mai iese mirosul din canapea in vecii vecilor.

Si sa nu uit sa-mi schimb masina, ca strazile nu sunt asfaltate si n-o sa pot merge zilnic pe aici fara un SUV cu pachet de drumuri grele. Sau mai bine imi iau un 4×4 autentic, un Landrover Defender, ca la iarna o sa fie complicat. In rest e misto, the view is spectacular, ma trezesc dimineata si-mi incarc bateriile numai privind terenul viran plin de resturi de moloz dintre blocuri.

Dar dezvoltatorul m-a asigurat ca proprietarul acelui teren n-o sa mai poata construi acolo – chestie de sistematizare/ urbanizare/ retragere de la drum, n-am inteles mare lucru, dar am incredere in omul care mi-a vandut hogeacul, doar i-am dat 240.000 plus TVA plus garajul. Pret bun, de criza, ca anul trecut cerea 340.000 plus plus.

Citeste restul materialului si comenteaza pe Blog de bucurestean.