Joi, 12 noiembrie incepe ultima editie din acest an a Targului National Imobiliar. 65 de competitori pe piata de real estate vor oferta imobile din Bucuresti, Ilfov si Valea Prahovei. Evenimentul se va desfasura la Palatul Parlamentului din Capitala.

Vizitatorii sunt asteptati cu oferte atat din partea marilor companii ce activeaza in domeniu cat si a micilor constructori ce au dezvoltat ansambluri rezidentiale restranse, spun organizatorii.

Acestia fac si o comparatie cu preturile locuintelor la editiile anterioare ale targului. Spre exemplu, cu suma solicitata in luna februarie pentru o garsoniera cu suprafata de 42,20 mp in Prelungirea Ghencea, adica 40.817 euro (TVA inclus) poti cumpara in luna noiembrie a aceluiasi an o garsoniera de 48 mp localizata pe Soseaua Alexandriei si iti mai ramane si o diferenta de 5.917 euro ce poate fi folosita pentru a achizitiona mobilier. Marea diferenta de oferta este aceea ca in primul caz un loc de parcare costa in plus 11.900 euro, iar in a doua situatie, locul de parcare este inclus in pret, astfel economisindu-se peste 17.000 euro.

Expoziţia poate fi vizitata de joi pana sambata intre orele 10.00 – 19.00, iar duminica in intervalul 10.00 – 16.00 . Costul unui bilet de intrare este de 5 RON.