Dezvoltatorul imobiliar Adama vrea sa demareze lucrarile la un nou proiect rezidential in cartierul Berceni din Bucuresti pana la sfarsitul acestui an, a declarat luni pentru HotNews.ro Asher Lax, director de marketing si vanzari la Adama. In momentul de fata grupul are in plan constructia de noi faze si finalizarea a noua ansambluri rezidentiale demarate in Romania, situate atat in Bucuresti, cat si in orase precum Bacau, Iasi, Ploiesti sau Brasov.

"Pregatim un nou proiect rezidential in cartierul Berceni din Bucuresti, pe care dorim sa-l demaram pana la sfarsitul acestui an. In prezent se lucreaza la planul acestui proiect", a precizat pentru HotNews.ro, Asher Lax, director de marketing si vanzari la Adama.

Cele noua proiecte rezidentiale din Romania vor cuprinde peste 3000 de locuinte.

"Am ales sa investim in continuare in Romania, dar sa si coordonam de aici intreaga activitate internationala pentru ca aceasta tara are un potential mare de a se dezvolta. Demonstram astfel ca planurile Adama pentru Romania sunt construite pe timp indelungat si ca Romania este principala noastra prioritate", a mai spus Asher Lax.

Potrivit reprezentantilor Adama, in Bucuresti, singurul proiect rezidential finalizat al dezvoltatorului este Evocasa Swiss Cottage.

In afara de cele noua proiecte aflate in deferite stadii de constructie din Romania, Adama vrea sa dezvolte doua proiecte rezidentiale in Ucraina si doua in Moldova.

Primul proiect imobiliar pe care Adama il va lansa in Ucraina se numeste Riverside Exclusive si va fi construit la Kiev, urmand sa cuprinda 100 de vile private de lux si medii. Tot in Ucraina, Adama vrea sa dezvolte si prima micro-regiune, ce va purta numele Zaporozhye Residences, cartier rezidential ce va cuprinde peste 1.000 de locuinte de lux si medii.

In Moldova, Adama intentioneaza construirea a doua complexuri rezidentiale in Chisinau. Primul se numeste Chisinau Residences, va cuprinde 200 de locuinte si va fi construit in cartierul Ciocana, iar cel de-al doilea proiect, numit Chisinau Exclusive, va fi construit in centrul orasului Chisinau urmand sa cuprinda peste 100 de apartamente de lux.