Doamna Elena Udrea a comunicat in urma cu doua zile preturile la care locuintele ANL vor fi vandute catre actualii chiriasi, iar nivelul acestora probabil ca i-a facut pe multi sa zambeasca: 19.140 de euro pentru o garsoniera de 45 metri patrati, 26.950 de euro pentru un apartament cu doua camere si 36.014 euro pentru un apartament cu trei camere de 70 metri patrati.

Cu alte cuvinte, pretul la care aceste locuinte sunt vandute reprezinta cel mult jumatate din pretul la care se tranzactioneaza acelasi tip de imobile pe piata libera.

Sa discutam acum putin despre ANL - motivul infiintarii acestei agentii a statului a fost acela de a-i ajuta temporar pe tinerii aflati la inceputul carierei, tineri care la momentul respectiv nu isi permiteau sa plateasca o chirie de multe ori echivalenta cu intregul lor salariu lunar.

Dupa o perioada de 5 ani, acesti tineri ar fi trebuit sa plece si sa lase locul altora, pe considerentul ca in aceasta perioada ar fi ajuns la un nivel la care nu ar mai fi avut nevoie de ajutorul statului.

Citeste restul materialului si comenteaza pe Khris.ro.