La Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti incepe marti una dintre cele mai mari expozitii internationale dedicate constructiilor si instalatiilor, Construct Expo.

600 de expozanti romani si straini isi expun ofertele de amenajari interioare, materiale de finisaj, acoperiri murale si pardoseli, usi si ferestre, tamplarie si vitraje, decoratiuni, corpuri de iluminat, pe o suprafata de peste 29.000 mp., arata un comunicat al organizatorilor.

Tarile reprezentate sunt Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, China, Canada, Croatia, Danemarca, Elvetia, Federatia Rusa, Franta, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Moldova, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Cehia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia si Ungaria.

In premiera, cu ocazia Construct Expo Ambient se va desfasura prima editie a salonului specializat de piscine si spa, organizat in Romania. Salonul va reuni cele mai importante companii producatoare si distribuitoare de piscine, spa-uri, accesorii si consumabile pentru acestea.

A XVII-editie a manifestarii dureaza pana in 15 mai.