Continuam sa vorbim despre investitori, pe care ii asteptam sa se reintoarca in Romania. Speram sa revina curand pentru ca piata sa se deblocheze si sa reporneasca. Dar ne punem vreodata in situatia lor? Ne pasa indeajuns de mult pentru a incerca sa intelegem cum gandesc, cum abordeaza afacerile si mai ales cum decid sa investeasca?, se intreaba Ilias Papageorgiadis, pe blogul lui.

Am ales astazi pentru Dumneavoastra discutii si articole exact pe aceasta tema: Investitorii. Si toate acestea s-au intamplat desigur la MIPIM.

"Potentialii investitori se confrunta intr-o spectaculoasa prezentare a proiectelor. Au inceput oare business angels sa cumpere?"

Cum convingi un investitor sa-ti dea banii lui? Iata o discutie savuroasa cu sfaturi si ponturi de urmat de catre un dezvoltator. Un subiect cu adevarat interesant...

http://blog.mipimworld.com/2011/03/investor-quest/

"Cerintele investitorilor de capital: sa intelegem la ce se uita fondurile suverane de investitii cand investesc intr-o proprietate"

Tot auzim despre celebrele fonduri suverane de investi?ii. Ele reprezinta rezervele de bani ale unei tari si prioritatea lor numarul unu este sa nu isi asume vreun risc major. Este o rara oportunitate pentru noi sa auzim o discutie pe aceasta tema. Este bine sa aveti aceasta discutie in minte cand mai auziti diversi oameni ce promit investitii majore din partea unor tari (de obicei din zona Golfului Persic)...

http://blog.mipimworld.com/2011/03/capital-requirements-understanding-what-sovereign-wealth-funds-are-looking-for-when-investing-in-property/

"Catre o piata cu investitii mai bune: raportare, regularizare si risc"

Lumea se schimba rapid... In noul climat ce se creeaza in prezent, a reduce riscul este un deziderat major pentru toti. Este oare usor? In plus, care este necesitatea implementarii unor reguli foarte stricte in vreme ce se depun eforturi pentru sustinerea redresarii europene? Un grup de 'stele' au raspunsuri pentru noi:

http://blog.mipimworld.com/2011/03/towards-a-better-investment-marketplace-reporting-regulation-and-risk/

"Reducand diferenta dintre pietele mature si cele in curs de dezvoltare"

RICS este o organizatie internationala reputabila despre care vom vorbi cu siguranta mai mult in viitorul apropiat. Presedintele aceste organizatii, Dl. Robert Peto a prezentat ultimul lor sondaj care ne poate ajuta sa deslusim mai bine ceea ce ne asteapta in viitorul apropiat. Puteti citi mai multe despre acest subiect aici:

http://blog.mipimworld.com/2011/03/closing-the-performance-gap-between-emerging-and-mature-markets-robert-peto-president-of-the-rics/

Comenteaza pe Romania vazuta de mine..