CFR Infrastructură anunță investiții la câteva obiecte feroviare din Transilvania

de Vlad Barza     HotNews.ro
Vineri, 5 martie 2021, 12:10 Economie | Industrie Feroviara


Lucrari feroviare
Foto: CFR Infrastructura
​Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA investește 22,1 milioane de lei, din fonduri bugetare, pentru lucrări de reparații la 3 poduri/podețe de pe raza județelor Sibiu și Harghita și reparații la platforma stației Sibiu, prin înlocuirea aparatelor de cale și prelungirea tunelului pietonal.

Sucursala Regională CF Brașov a lansat licitația pentru execuția lucrărilor de reparații la podul de la km 115+961 (inclusiv trecerea la nivel) și podeț km 129+710, ambele obiective aflate între stațiile Ghimeș - Siculeni, și la podețul CF situat la km 33+203, între stațiile Vințu de Jos - Sibiu. Valoarea totală estimată, pentru lucrările de reparații la cele 3 obiective, este de 7.801.000 lei.

Anunţul de participare la licitaţia deschisă şi documentaţiile de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), Termenul limită pentru primirea ofertelor este 07.04.2021.

De asemenea, tot pe raza SRCF Brașov a fost reluată și licitația pentru lucrări de reparații la platforma stației CF Sibiu, cu înlocuirea aparatelor de cale (Cap Y) și prelungirea tunelului pietonal până la linia 8, investiție în valoare estimată de 14.330.279 lei, cu termen limită de primire și deschidere a ofertelor în data de 29.03.2021.

Lucrările de reparații la cele 4 obiective feroviare aflate pe raza SRCF Brașov sunt incluse în programul de investiții cu finanțare asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

5356 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by