Au mai ramas doar doua zile pentru inscrierile la Food Service Industry Forum, singura conferinta organizata in Romania pentru acest domeniu.

Prima dintre temele ce urmeaza a fi discutate la Food Service Industry Forum este accesarea fondurilor destinate dezvoltarii si instruirii resurselor umane. Al doilea subiect se refera la finantarile nerambursabile pentru sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor, care pot acoperi pana la 80% din costuri.

Food Service Industry Forum va mai oferi participantilor posibilitatea de a afla informatii legate de tendintele industriei de Food Service, nivelul de dezvoltare al locatiilor romanesti, obiceiuri de consum, distributia si aprovizionarea sau situatia spatiilor comerciale.

De asemenea, va fi dezbatuta si problema resurselor umane, cu accent pe gasirea si pastrarea angajatilor, nivelul salarial si recompensele, furnizorii de training si programele de pregatire. In discutiile forumului va fi abordat si subiectul vinului servit in restaurante, urmand a fi dezbatute modalitatile de selectie si prezentare, politica de pret, meniul de vin si promovarea in restaurant.

Food Service Industry Forum, care va avea loc pe data de 15 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se afla anul acesta la a doua editie. La dezbaterile care vor avea loc sunt asteptati sa participe proprietari si manageri de restaurante, baruri, cafenele si firme de catering, furnizori, consultanti si specialisti din domeniu. Evenimentul organizat de Food & Bar Magazine, este sutinut de companiile Top Horeca, URSUS Breweries, Italrom si Elite.

Mai multe informatii se gasesc pe www.foodandbar.ro/fsif .